Til minne om Ketil Lehland

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Til minne om Ketil Lehland

 

CISV Norge har med sorg mottatt budskapet om at Ketil Lehland er død. Ketil Lehland var en av CISV Norges aller største profiler og var en foregangsmann i å bygge organisasjonen på 70 og begynnelsen av 80 -tallet. Ketil var deltaker på barneleir i Wien i 1954 og var siden et svært aktivt medlem som deltaker og leder på en rekke internasjonale program og seminar. Ketil var styreleder for CISV Norge fra 1971 til 1975. I perioden fra 1971 og fram til 1985, besøkte han alle leirene som ble arrangert i Norge. Siden den gang har Ketil jevnlig besøkt ulike Open Day på leirer i Norge, senest nå i sommer i Østfold.

 

Ketil var født i 1942 og utdannet sosiolog. Han arbeidet ved Forsøksgymnaset i Bærum og var rektor ved Norges kommunal- og sosialhøgskole, før han begynte i adopsjonsorganisasjonen Adopsjonsforum der han var direktør til 2004. Han var deretter seniorrådgiver til han gikk av med pensjon i februar 2009. I 2010 ble Ketil utnevnt til Ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for hans innsats for å fremme barns rettigheter. H.M. Kongen la vekt på Lehlands engasjement for barns beste i sin tildeling av ordenen.

 

Takk til Ketil for ditt bidrag til CISV Norge og for ditt engasjement for barns beste.

 

CISV Norge lyser fred over Ketils minne.

Til minne - Ketil Lehland

Til minne – Ketil Lehland

 

Publisert 21. september 2013, 14:42 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *