Vil du være med å arrangere RTF påsken 2019?

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Vil du være med å arrangere RTF påsken 2019?

CISV Norge skal være vertskap for RTF påsken 2019.
RTF står for Regional Training Forum. Her vil CISVere fra Europa, Midt-Østen og Afrika samles for å delta på ulike treninger. Vi trenger derfor en arbeidsgruppe med ivrige frivillige til å stå bak planlegging og praktisk gjennomføring av RTF.
Arbeidet begynner så snart som mulig, og vil vare til etter påske 2019. Vi håper at de som ønsker å være med i arbeidsgruppen også vil være stab på RTF. Dette er en unik mulighet til å få erfaring med å organisere store internasjonale arrangementer, og i tillegg er vi overbevist om at det vil være veldig gøy! Arbeidsgruppen vil få dekket deltakelse på overlappingsseminaret og januarmøtet til CISV Norge.
Er du interessert eller har du spørsmål? Ta kontakt med sentralstyret på board.list@no.cisv.org!

Publisert 5. april 2018, 13:29 · Kategori: Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *