Om CISV

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Om CISV

CISV utdanner og inspirerer til handlinger for en mer rettferdig og fredlig verden.

Siden 1951 har CISV tilbudt et spekter av lokale aktiviteter, internasjonale leirer, utvekslinger og samfunnsprosjekt. Disse er våre Aktiviteter og hvert år organiserer våre volontører disse for unge og voksne fra over 60 land.

Gjennom årene har disse aktivitene gitt tusenvis av deltakere muligheten å treffes og skape vennskapsbånd med mennesker fra hele verden.

Alle CISV-aktiviteter har fokus på Fredsutdanning og vi ønsker å gi våre deltakere gode Holdninger, Ferdigheter og Kunnskap som er nødvendig for å kunne bli Aktive Verdensborgere.

Som metode bruker CISV Erfaringsbasert læring i sine aktiviteter og våre 4 fokusområder er Mangfold, Menneskerettigheter, Konflikt og Løsning og Bærekraftig Utvikling

Som en internasjonal organisasjon i stadig vekst er vi samlet rundt 4 utdanningsprinsipp som synliggjør måten vi tenker og handler i CISV.