Ledige verv

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Ledige verv

Er du ute etter å bidra for CISV, enten nasjonalt eller lokalt? Her kan du finne hva ditt lokallag eller CISV Norge er på jakt etter for øyeblikket. Enten det gjelder lokallagsarbeid, leirarrangement eller prosjekter, så er CISV alltid på jakt etter frivillige som ønsker å gjøre en innsats sånn at barn og ungdom får en best mulig opplevelse i CISV.

Under kan du velge ditt fylkeslag eller nasjonale komiteer. Du kan også velge om det gjelder verv, prosjekt eller leir. For å bidra så trykker du på det du ønsker for å få mer informasjon om hvordan ta kontakt med de relevante lagene og komiteene.

MERK! Om du ikke finner en utlysning som passer over er det fremdeles behov for deg! Gå til Bli frivillig-siden og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt. Se aktivitetssiden om du ønsker å søke som deltaker på våre programmer. Har du spørsmål, ta kontakt på norway@cisv.org eller ring 950 28 296.

Tillitsvalgte med CISV.no-konto kan lyse ut stillinger i kontrollpanelet. Om du er tillitsvalgt og ønsker tilgang til kontrollpanelet, venligst ta kontakt.