CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Laster Hendelser

« All Hendelser

NEO (Nettverk, engasjement og oppfølgingsseminar)

september 20 @ 18:00 - september 22 @ 18:00

INVITASJON TIL NEO:
NETTVERK, ENGASJEMENT OG OPPFØLGING. 

20.-22. september 2019, Bøleråsen skole

 

Til alle som har deltatt på en aktivitet med CISV i 2019 – enten det er som seminarleirdeltager, youthmeetingdeltager over 16 år, IPP-deltager, leder, juniorleder eller stab på barneleir, interchange, seminarleir, step up eller Mosaic-prosjekter. 

 

Dere er alle velkommen til Bøleråsen skole  (20. september kl 19 – 22. september kl.14). I tradisjons tro samler vi ledere og deltakere fra hele Norge! Du treffer andre som har vært på leir eller annen aktivitet i 2019. Vi skal bruke helgen til å fordøye CISV opplevelser, dele erfaringer og minner. Rett og slett kose oss!

 

Det blir mulighet for en evaluering av ledertreningen dere fikk før dere reiste ut, og derfor er det viktig å få tilbakemeldinger i løpet av helgen sånn at vi har muligheten til å forbedre oss til neste år. I løpet av helgen så vil dere få tid til både refleksjon og samtaler rundt opplevelsen, noe som kan gjøre det lettere når det kommer til tilbakemeldingen. Vi håper på at vi kan skape rom til å dele både negative og positive erfaringer. Dere vil også få høre litt om CISV og hvilke flere muligheter organisasjonen kan gi deg videre. 

 

Helgen er gratis for deltakerne – CISV Norge dekker utgiftene, men deltakerne må sende inn reiseregning til fylkes- og lokallagene i etterkant av NEO (fly, buss, tog, til og fra flyplass). Bestill i god tid, og bruk VY. 

 

Ta med klær så vi kan være litt ute, sovepose og liggeunderlag/luftmadrass.
Vi ber alle være på Bøleråsen skole innen kl.19!
Staben vil være på skolen rundt 18.00, og middag blir servert kl.20.
Arrangementet er alkoholfritt. 

 

Deltagelse denne helgen er obligatorisk for alle dere som har deltatt på CISV dette året! Du registrerer din deltagelse på https://cisvnorge.wufoo.com/forms/neo-2019/, innen søndag 8. september. 

Har dere spørsmål er det bare å kontakte Utdanningskomiteen på education@no.cisv.org eller sekretariatet på norway@cisv.org eller 950 28 296. 

 

Hilsen
NEO-staben

 

Maren Sønsterudbråten Lindberg, tlf: 909 46 310

 

Reisevei:

Det blir ikke arrangert noen felles møteplass, men det kommer til å være folk på Bøleråsen skole fra 18:00 og utover. 

 

Alternativ 1:

 

Ta Ski-Skøyen toget fra Oslo S mot Ski. Gå av på Vevelstad. Gå deretter to minutter til Vevelstad stasjon og ta buss 510 mot Bøleråsen. Du skal gå av på stoppet som heter Bøleråsen Skole. 

 

Alternativ 2:

 

Ta Oslo S-Halden toget fra Oslo S mot Halden. Gå av på Ski. Gå deretter ca 2 min til Ski terminal og ta buss 510 mot Bøleråsen. Du skal gå av på stoppet som heter Bøleråsen Skole. 

 

NEO avsluttes søndag kl 14. Dersom du skal dra med fly er det viktig at du ikke bestiller fly som går før 17.00.

 

Detaljer

Start:
september 20 @ 18:00
Slutt:
september 22 @ 18:00