CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

NEO – Nettverk, Engasjement og Oppfølgingsseminar

21. september 2018 - 23. september 2018

Hendelse Navigasjon

INVITASJON TIL NEO:
NETTVERK, ENGASJEMENT OG OPPFØLGING.

21-23 september 2018, Nordstrand VGS

 

Til alle som deltar på en aktivitet med CISV i 2018 – enten det er som seminarleirdeltager, youthmeetingdeltager over 16 år, IPP-deltager, leder, juniorleder eller stab på barneleir, interchange, seminarleir, step up eller Mosaic-prosjekter.

 

Dere er alle velkommen til Nordstrand VGS  (21 septembler kl 19 – 23 september kl14). Vi gjentar suksessen fra tidligere år og samler ledere og deltakere fra hele Norge på samme sted, slik at vi blir enda flere som kan ha en morsom helg sammen! Du får altså treffe alle andre som har vært på leir eller lignende i 2018. Vi skal bruke helgen til å fordøye CISV opplevelser, dele erfaringer og minner og rett og slett kose oss med andre som har hatt en lignende CISV-opplevelse. Vi vil også evaluere ledertreningen dere fikk før dere reiste ut. Det er viktig for at vi skal kunne få en tilbakemelding og ha mulighet til å forbedre oss, og vi vil oppfordre dere til å i løpet av leiren tenke gjennom og notere ned om dere følte dere forberedt på opplevelsen eller om det var spesifikke ting dere burde snakka mer om på ledertreningen. Dere vil også få høre litt om CISV og hvilke flere muligheter organisasjonen byr på.

 

Helgen er gratis for deltagerne – CISV Norge dekker utgiftene, men deltagerne må sende inn reiseregning til fylkes- og lokallagene. Reiseregning skal sendes inn til fylkes- og lokallag i etterkant av NEO, så blir reiseutgiftene (fly, buss, tog, til og fra flyplass) dekket. Bestill i god tid, og bruk NSB.

 

Ta med klær så vi kan være litt ute, sovepose og liggeunderlag og gjerne bilder fra sommeren (fysiske eller på en minnepinne). Vi ber alle være på (sted) skole innen kl()! Det er ikke anledning å forlate skolen i løpet av helgen. Arrangementet er alkoholfritt.

 

Deltagelse denne helgen er obligatorisk for alle dere som har hatt CISV-sommer! Du registrerer din deltagelse via dette skjemaet

https://cisvnorge.wufoo.com/forms/neo-2018/

innen 10.september.

 

Har dere spørsmål er det bare å kontakte Utdanningskomiteen på education@no.cisv.org

 

Hilsen
NEO-staben

 

Line Undset, tlf: 92267667

 

Transport til Nordstrand VGS:

Det blir ikke arrangert noen fellesmøteplass, det kommer til å være folk på skolen i fra kl18:00 og utover. Oppmøte er senest kl.19:00.

 

Fra jernbanetorget ta trikk 18 eller 19 mot Ljabru, gå av på Sæter (10 stopp). Gå nedover nordstrandveien, skolen kommer på venstre hånd. Adressen er Nordstrandveien 29.

 

NEO avsluttes søndag kl 14. Dersom du skal dra med fly er det viktig at du ikke bestiller fly som går før 17.00.

 

 

Detaljer

Start:
21. september 2018
Slutt:
23. september 2018

Sted

Oslo
Norge