CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Stabstrening (STAS) 2015

6. februar 2015 @ 19:00 - 8. februar 2015 @ 15:00

Som et ledd i forberedelsene til sommerens leirer, inviterer CISV Norge herved alle som skal være stab på Barneleir, Seminarleir, Youth Meeting, IPP, Step-Up og Mosaikk i 2015 til STAS i Oslo 6-8.. februar 2015.

Påmelding gjøres her (frist er 15. januar 2015).

Invitasjonen finner du her.

Seminaret er obligatorisk for alle stabene!
Målet med STAS er å gi deltakerne et effektivt verktøy for planlegging og gjennomføring av leir, og en grundig innføring i CISVs utdanningsprinsipper. Seminaret setter også fokus på stabens rolle, gruppeprosesser og håndtering av situasjoner som kan oppstå på leir.

STAS er et gruppeseminar, som tar sikte på å forberede stabene på sommerens leir. For å få mest mulig utbytte av seminaret, er det er derfor viktig at hele staben setter av denne helgen til stabsarbeid. STAS er dessuten en flott anledning til å møte staber fra andre leirer – for å dele erfaringer og lære av hverandre. Det blir også tid til sosiale aktiviteter.

Det forutsettes for øvrig at alle har lest og satt seg inn i hhv ”Village guide”, ”Step Up Guide” og ”Village Host Staff Training Guide”, Seminar Camp guide, Youth meeting guide.

NB: minner om at guidene revideres årlig i jan/feb – viktig lese den nyeste versjonen.

Detaljer

Start:
6. februar 2015 @ 19:00
Slutt:
8. februar 2015 @ 15:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

CISV Norge
Telefon:
95028296
Epost:
norway (@) cisv.org
Hjemmeside:
http://cisv.no

Sted

Fredshuset
Møllergata 12, 7. etasje
Oslo, Oslo 0179 Norge
+ Google Map