CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Youth Meeting Training

16. mars 2018 - 18. mars 2018

Hendelse Navigasjon

Invitasjon til YMT kan du finne her.

Påmeldingskjema finner du her: https://cisvnorge.wufoo.eu/forms/ymt-2018/

 

Invitasjon til Youth Meeting-trening (YMT) i 2018

Vi vil ønske deg som skal være deltager eller leder på Youth Meeting for 14-15-åringer velkommen til delegasjonstreningen som avholdes helgen 16.-18. mars på Bøleråsen skole.

Hva er delegattrening?

Dette er treningshelg hvor alle Youth Meeting-deltagerne (14-15 år) skal få et innblikk i hva Youth Meeting er, samt lære å planlegge og gjennomføre aktiviteter på leir. I tillegg er det lagt opp til at delegasjonen skal bli bedre kjent før leiren, og skal bli kjent med alle de andre som skal delta på Youth Meeting!

Når er delegattreningen?

Treningen finner sted på Bøleråsen skole utenfor Oslo helgen 16.-18. mars. Det er obligatorisk å delta, og reisekostnadene dekkes av deltageravgiften. Dere vil få refundert reiseutgifter etter innsendelse av reiseregning til fylkeslaget, så husk å ta vare på kvitteringer. Det er viktig at dere reiser så billig som mulig, da unødvendig høye reiseutgifter ikke vil bli refundert.

Meld dere på via denne lenken:
https://cisvnorge.wufoo.eu/forms/m3ng2be1mo0lyi/
så snart som mulig og innen 2. mars.

Hvordan kommer jeg meg dit?

Hvis dere ankommer med fly, må du ankomme Gardermoen senest kl. 17.00 på fredag. For hjemreisen kan dere bestille fly med avreise tidligst kl. 18.00 på søndag.

Fra Gardermoen tar dere lokaltog (NSB) til Oslo S. Kjøp billett fra Oslo Lufthavn til Bøleråsen Skole på rød automat eller på mobil-app (gjennomgående billett som inkluderer 5 soner). Vi reiser samlet fra Oslo S, og oppmøte på Oslo S er senest kl. 18.15 ved Burger King.

  • Ta Ski-Skøyen toget (L2) med avgang kl.17:35 fra Oslo S mot Ski.
  • Gå av på Vevelstad.
  • Gå deretter to minutter til Vevelstad stasjon og ta buss 510 kl.19:08 mot Bøleråsen.
  • Dere skal gå av på stoppet som heter Bøleråsen Skole.

MERK!

Billetter må kjøpes på forhånd! Dere kan enten laste ned NSB- eller Ruterbillett-appen og kjøpe der, ellers får man kjøpt billetter på billettautomater på Gardermoen/Jernbanetoget. Husk å kjøpe to (2) billetter hvis du kjøper i kiosk eller automat. Du trenger nemlig en billett til å komme deg tilbake til sentrum på søndag, og det er ikke billettautomat ved Bøleråsen skole.

Dersom dere møter direkte på skolen er det oppmøte senest kl. 19.00 på fredag.

Avreise fra Bøleråsen skole er kl. 15.00 på søndag.

Skolens adresse er Bøleråsen skole, Bølerkollen 2, 1405 Langhus

Hva må jeg ha med meg?

– Skrivesaker og notatblokk

– Sovepose og liggeunderlag/luftmadrass

– Toalettsaker og håndkle

– Gode klær til inne og utebruk

– Innesko

Ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål! Er det noe som haster, eller dere trenger å komme i kontakt med oss under delegattreningen, når dere Susanne Schröder på telefon 95227168.

Detaljer

Start:
16. mars 2018
Slutt:
18. mars 2018

Sted

Oslo
Norge