NEO – Nettverk, Engasjement og Oppfølging

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

NEO – Nettverk, Engasjement og Oppfølging

CISV Norge inviterer alle som deltar på en aktivitet med CISV sommeren 2010 – enten det er som seminarleirdeltager, youthmeetingdeltager over 16 år, IPP-deltager, leder, juniorleder eller stab på barneleir, interchange, summercamp eller Mosaic-prosjekter til å være med på NEO 2010.

Dere er alle velkommene til Snarøya skole i Oslo fredag 17. september kl 19.00 til søndag 19. september kl 14.00. I år gjentar vi suksessen fra i fjor og samler ledere og deltakere fra hele Norge på samme sted, slik at vi blir enda flere som kan ha en morsom helg sammen! Du får altså treffe alle andre som har vært på leir eller lignende i sommer. Vi skal bruke helgen til å fordøye sommerens opplevelser, dele erfaringer og minner og rett og slett kose oss med andre som har hatt en lignende sommeropplevelse. Vi vil også evaluere ledertreningen dere fikk før dere reiste ut. Det er viktig for at vi skal kunne få en tilbakemelding og ha mulighet til å forbedre oss. Dere vil også få høre litt om CISV og hvilke flere muligheter organisasjonen byr på.

Helgen er gratis for deltagerne – fylkeslaget deres dekker opphold og reise på billigste måte. Bestill billetter raskt, så det ikke blir unødvendig dyrt for CISV. Ved unødvendig dyre billetter vil du bli belastet det overskytende selv. Er du i tvil om hva som er ok, ta kontakt. For fylkeslagene blir det en deltageravgift på ca 250-300 kr per deltager (blir regnet ut av faktiske utgifter), samt reiseutjevning. Ta med klær så vi kan være litt ute, badetøy – det er mulig å gå ned til vannet å bade, sovepose og liggeunderlag og gjerne bilder fra sommeren (fysiske eller på en minnepinne). Vi ber alle være på Snarøya Skole innen kl 19!
Deltagelse denne helgen er obligatorisk for alle dere som har hatt CISV-sommer! Bekreftelse på deres deltagelse sendes til kurs@no.cisv.org innen 27. august. Har dere spørsmål er det bare å kontakte sekretariatet på kurs@no.cisv.org eller 95 02 82 96.

I påmeldingsmailen må du huske å ta med denne informasjonen:
1. Navn
2. Matrestriksjoner
3. Ankomst tid
4. Mobilnr
5. Fylkeslag eller lokallag
6. Hvilket program og hvilken rolle du hadde

Dersom du skal dra med fly er det viktig at du ikke bestiller fly som går før 1730 på søndagen.

Hilsen
NEO-staben ved Henrik Arvidsson

Transport til Snarøya Skole:
Det blir ikke arrangert noen fellesmøteplass, det kommer til å være folk på Snarøya Skole i fra halv seks og utover. Dere som skal være med har reist litt på egenhånd selv, men hvis du ikke finner busstoppet til buss nr. 31 eller lurer på noe, er det bare å ringe Henrik på 47 24 71 04!
Buss til Snarøya Skole er buss nr 31. (Det er 2 ulike 31 busser, en som går HELT til Snarøya og en som BARE går til Fornebu. Ta den som går til SNARØYA!)
Fra Gardermoen:
Dere som kommer fra Gardermoen kan ta flytoget til Lysaker-stasjon og ta 31-bussen derfra. Den går fra busstoppet ved hovedveien. Bussen til Snarøya går hvert 12. min (18.05, 17, 29, 41 og 53 etc) og tar ca 10.min.
Fra Sentrum:
Dere som skal ta bussen fra sentrum, så stopper bussen mange steder, men Jernbanetorget er det mest sentrumsnære stoppet. Bussen går hvert 12. min (17.43, 55, 07, 19, 31 etc) og tar ca 30 min. Bussen nr. 31 går fra ”Den røde boksen”.

Publisert 24. juni 2010, 07:59 · Kategori: Barneleir, CISV Norge, Erfaringer, Interchange, IPP, Mosaic, Programmer, Seminar Camp, Summer Camp, Village

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *