CISV Global Conference 2015

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

CISV Global Conference 2015

På Annual International Meeting (AIM) i Paris 2012 ble det vedtatt at CISV Norge skal være vertskap for CISV Global Conference 2015. Global Conference vil invitere medlemmer fra samtlige lokalledd i organisasjonen (i motsetning til AIM som fokuserte på det nasjonale). Dette gir en mulighet for alle fylkes- og lokallag i Norge til å møte frivillige fra lokalledd i hele verdenen. Målet er at det er lokalleddene som skal være med å påvirke retningen til organisasjonen, bli kjent med medlemmer fra hele verdenen og lære mer om organisasjonen. På denne måten kan lokalleddene direkte lære av hverandre og ta med nyttig kunnskap hjem til sine lag.

Detaljene for CISV Global Conference vil bli utarbeidet på årets AIM i Brasil og mer informasjon vil komme. I mellomtiden er det bare å forberede seg på en konferanse i 2015 som vil være både motiverende og lærerikt.

CISV Norge vil også opprette en arbeidsgruppe som skal ha ansvar for koordinering og planlegging sammen med CISV International. Da vi fortsatt venter på at alle detaljer skal bli utarbeidet så vil vi vente med utlysningen til 15. august, etter årets AIM. Er du interessert så følg med på cisv.no for alle informasjon om arbeidsgruppen.

Publisert 19. juni 2013, 12:27 · Kategori: AIM, CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *