Ny CISV-rekord på Holmenkollstafetten 2014

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Ny CISV-rekord på Holmenkollstafetten 2014

holmenkollen1
Lørdag 10. mai stilte CISV Norge på startstreken i en av verdens største stafetter – Holmenkollstafetten. Stafetten er på ca. 18.5 km fordelt over 15 etapper og går rundt hele Oslo. CISV Norge stilte i klassen A2 Bedrift/Mosjon Flest Kvinner og fikk en god 217. plass av 824 lag med tiden 1:20:07.

Tiden er ny CISV-rekord med 37 sekunder! Ifjor slo Youth For Understanding oss med 8 sekunder. I år slo vi dem med 6 minutter!

holmenkollen2
Laget bestod av representanter fra sekretariatet, 6 fylkeslag, 4 nasjonale komiteer og 1 Mosaikk-prosjekt: Alex Klein (CISV Norges regnskapsfører 2013), Andreas Mjelva (sekretariatet), Andrea Barna (Oslo&Akerhus), Andrea Fritsvold (Oslo&Akershus og Verden i Skedsmo), Herman Johre (Oslo&Akershus), Tuva Fuglseth Kongsvold (Hedmark), André Skeie (Oslo&Akershus), Erik Nakkerud (Oslo&Akershus og Verden i Skedsmo), Mathilde Sulland (Oslo&Akershus), Maja Benedicte Pedersen (Østfold), Helena Åsberg (Østfold), Katherine Pedersen (Hordaland/Os), Hanne Løge (Rogaland), Sabine Enko (EVS-volontør på sekretariatet), og Marie Mostue (Trøndelag). 

På kvelden var det bankett og feiring av den gode innsatsen.

CISV Norge stiller lag igjen i 2015 så om du er interessert i å løpe neste år så er det bare å si ifra! Vårt mål er å slå CISV-rekorden.

holmenkollen3

holmenkollen4

holmenkollen5

holmenkollen6

holmenkollen7

holmenkollen8

Publisert 23. mai 2014, 10:27 · Kategori: CISV, CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *