Har du søkt Youth Meeting for 2015?

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Har du søkt Youth Meeting for 2015?

Har du søkt Youth Meeting for 2015?
Har du lyst å delta på en internasjonal leir påsken og/eller sommeren 2015? Søknadsskjemaet for Youth Meeting for 2015 er nå åpnet! Vi har både individuelle plasser til 16-18-åringer og delegasjoner for 12-13-åringer og 14-15-åringer. Du kan lese mer om Youth Meeting på http://cisv.no/aktiviteter/youth-meeting/. Søknadsfrist er 1. desember!

Søknadsskjemaet finner du her.

Hva er Youth Meeting?
Youth Meeting er korte og regionale leirer basert på et leirtema som lar ungdommer utforske interkulturelle tema i en regional kontekst. Leirtemaet utfordrer deltakerne til å diskutere, ta standpunkt og aktivt tenke gjennom sin og andres roller i samfunnet.

Leirene varer i 8 til 15 dager, og under leiren legges det vekt på at deltakerne utvikler evne til lederskap og organisasjonsarbeid. Deltakere under 16 år reiser sammen i delegasjoner på 6 sammen med en leder over 21 år til leire der det til sammen er 5 delegasjoner.
Deltakere over 16 år reiser som individuelle deltakere, som regel to eller tre fra hvert land, til leire med om lag 25 deltakere.

Vi søker både delegater og ledere som vil ha en flott leiropplevelse i 2015, så løp og søk!

Merk: Du søker ikke om å delta på en bestemt leir, men om å delta på Youth Meeting påsken og/eller sommeren 2015.

Send gjerne mail til youthmeeting@no.cisv.org om du har spørsmål!

Publisert 3. november 2014, 09:37 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *