En unik mulighet for 21+

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

En unik mulighet for 21+

Er internasjonal ledererfaring noe for deg? Har du lyst til å inspirere barn og ungdom?

Flere av fylkeslagene har ledig plass som delegasjonsleder, både til Barneleir, Interchange og Step Up. En delegasjonsleder har ansvar for forberedelse med barna før leir, innhold og aktiviteter på selve leiren og for oppfølging av delegasjonen etter hjemkomst. Å være delegasjonsleder gir en helt unik arbeidserfaring i et internasjonalt miljø. Gjennom lek og læring skal du og din delegasjon lære om andre kulturer og knytte vennskapsbånd på tvers av landegrensene. Vi lover deg en enestående opplevelse du aldri vil glemme!

Barneleir varer i fire uker og består av 12 delegasjoner og seks juniroledere fra ulike land. Du deltar på leir sammen med to gutter og to jenter på 11 år. Barneleir har som mål å fremme vennskap, samarbeid og tverrkulturell forståelse. Programmet kjennetegnes av lek.
Step Up varer i tre uker og består av 9 delegasjoner fra ulike land. Du deltar på sammen med to gutter og to jenter på enten 14 eller 15 år. Fokuset på en Step Up er å støtte og veilede ungdommene til å planlegge aktiviteter og utvikle lederegenskaper. Ungdommene har selv ansvaret for leirens innhold og timeplan, utvikling av tema og leirens framgang.
Interchange er CISV sitt eneste utvekslingsprogram. En interchange kan vare enten i 2 + 2 uker eller i 4 + 4 uker. Ved å bo hjemme hos en familie, får man et godt innblikk i en annen kultur. Gjennom Interchange får deltakerne en mulighet til å bli bedre kjent med hverdagslivet i landet man er i. Interchange blir arranger for ulike aldersgrupper.
For å være delegasjonsleder må man ha fylt 21 år den dagen leiren har startet (men det er ingen øvre aldersgrense for å være leder!). Jobben er frivillig og ulønnet, men alle utgifter i forbindelse med leir, forberedelse og oppfølging blir dekket. Du får også en god attest som forklarer hvilket ansvar og oppgaver du har hatt.
Dersom noe av dette høres spennende ut for deg, ta kontakt med fylkeslaget ditt eller send en søknad her. Dersom du er fleksibel og kan være leder for ulike fylkeslag, send en e-post til norway@cisv.no.
Del gjerne denne posten med venner og andre som kan være interesserte!

Publisert 30. januar 2017, 17:50 · Kategori: Barneleir, CISV, Fredsutdanning, Interchange, Programmer, Slider, Village

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *