Effektene for 2017 er påvei, siste frist for bestilling er 23.juni.

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Effektene for 2017 er påvei, siste frist for bestilling er 23.juni.

TUSEN TAKK til alle flotte CISVere som stilte opp på dugnad på Fredshuset i går og hjalp til å pakke effekter til hele Norge!
 
Vi håper alle liker varene de har kjøpt.
 
Noen av de som har bestilt seg effektpakke i størrelse XS og/eller beseball skjorte i XS som kommer til å få S, ikke XS.
Årsaken til dette er at vi oppdaget at vi hadde fått en feil i leveransene våre under pakkingen i går. Vi beklager så mye, men vi håper at folk kan vise forståelse for at feil kan skje. Det er ikke spesielt stor forskjell i størrelsen på XS og S.
 
Og helt siste frist for å bestille varer før sommeren er 23.juni. Bestiller man etter dette så vil man ikke få varene før i september.

Publisert 2. juni 2017, 17:00 · Kategori: CISV Norge

2 kommentarer

 1. Emil Kongshavn
  Posted 13. juni 2017 at 23:37 | Permalink

  Heisann vi var litt treg med og bestille effekt pakke 2017. Er det fortsatt håp? Str s? Mvh Therese

  • ingridgrontvedt
   Posted 14. juni 2017 at 12:20 | Permalink

   Heisann,

   Effektpakkene er ikke tilgjengelig lenger, men vi har fortsatt varer på lager. Så du kan legge inn bestilling på de varer du ønsker i nettbutikken og betale vanlig pris for varene.

   Siste frist for å legge inn bestilling hvis man skal ha effektene før sommeren er 23.juni. Etter dette vil vi ikke sende ut varer fra nettbutikken lenger.

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *