Å delta på Youth Meeting var en helt fantastisk opplevelse og over alle mine forventninger! Det å komme til et så åpnet og hyggelig miljø var utrolig behagelig, og man føler seg alltid sett. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har blitt kjent med CISV, og alt jeg har lært!

– Alexandra Lange, deltaker på Youth Meeting i juleferien 2017–2018

Youth Meeting er korte leirer som gir ungdommer fra ulike land mulighet til å utforske viktige interkulturelle tema. Leirtemaet utfordrer deltakerne til å diskutere, ta standpunkt og aktivt tenke gjennom sin og andre sine roller i samfunnet.

Youth Meeting blir arrangert for aldersgruppen 12–13 år. Youth Meeting varer i 8 eller 15 dager i løpet av en skoleferie, det kan være enten i påsken, i sommerferien eller i juleferien.

Deltakerne reiser delegasjonsvis, og hver delegasjon er satt sammen av fire deltakere. Delegasjonen reiser sammen med en voksen leder som skal være over 21 år. Leirene har fem delegasjoner fra fem ulike land, vanligvis fra samme verdensdel. I tillegg til deltakere og ledere har hver leir av en stab på 4–5 personer.