Vill Villere Village 2003

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Vill Villere Village 2003

Fredsasparges

Kjekt på leir

Jeg har tidligere vært både delegat og juniorleder på barneleir. Takknemligheten overfor de som stod på for å gjøre disse leirene til flotte, minneverdige opplevelser var én av grunnene til at jeg meldte meg frivillig til å være stab på en leir i Bergen i 2003. Det var riktignok ikke den eneste.

Jeg ønsket å være stab fordi jeg ville ha nye utfordringer. Jeg ville se hvordan det var å dele ansvaret for gjennomføringen av en leir, og jeg ville være med i en stabsgruppe jeg hadde store forventninger til. Mange år etter at jeg var stab for første gang ser jeg at jeg lærte mye av de fire ukene jeg tilbrakte på Kjøkkelvik Skole sommeren 2003. Å være stab var intenst og krevende, men også veldig morsomt og inspirerende.

– Stein-Ivar Lothe Eide (Stab, Vill Villere Village i Bergen, 2003)

Publisert 13. januar 2010, 13:49 · Kategori: Barneleir, Erfaringer

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *