CISV Norge søker prosjektkoordinator i ulønnet stilling til et samarbeidsprosjekt med CISV Jordan.

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

CISV Norge søker prosjektkoordinator i ulønnet stilling til et samarbeidsprosjekt med CISV Jordan.

CISV Norge søker en prosjektkoordinator til et samarbeidsprosjekt med CISV Jordan. Stillingen er ulønnet og arbeidet består i å velge ut og veilede en stab som skal jobbe mot en felles workshop for deltagere fra begge land. Koordinatoren skal også koordinere selve workshopen som skal holdes i Norge på CISV Norge sitt Høstmøte i Oslo 24.-26. oktober 2014. Det er også planlagt en arbeidshelg for stab og koordinatorer i Jordan, august 2014.

Om stillingen:  Prosjektkoordinatoren er tenkt å ha delansvar for prosjektet sammen med Juniorkomiteen i CISV Norge og en prosjektkoordinator i CISV Jordan. I tillegg vil det bli valgt en stab av to personer fra hver organisasjon som står ansvarlig for det faglige innholdet i samarbeidet. Det blir koordinators oppgave å følge opp og koordinere stabens arbeid.

Prosjektkoordinatoren har ansvar for:

  • Forberedelse av prosjektet i samarbeid med prosjektkoordinatoren i CISV Jordan.
  • Utvelgelse av norsk stab i samarbeid med Juniorkomiteen.
  • Utvelgelse av de norske deltagerne i samarbeid med Juniorkomiteen og stab.
  • Deltagelse på og tilretteleggelse av arbeidshelg i Jordan sammen med Jordans prosjektkoordinator i august 2014.
  • Oppfølging og veiledning av staben i samarbeid med den jordanske prosjektkoordinatoren.
  • Tilrettelegging for workshopen i Norge (24.-26. oktober 2014)
  • Tilrettelegging for de jordanske deltakerne i perioden de er i Norge.
  • Etterarbeid – ferdigstilling av rapport og regnskap fra workshopen og arbeidsprosessen sammen med den jordanske prosjektkoordinatoren.
  • Videreformidle oppdateringer og informasjon om prosjektet til juniorkomiteen.
  • Følge opp deltakerne sammen med staben, og legge til rette for et eventuelt nytt prosjekt .

CISV Norge ønsker at søker: ·       Har noe erfaring fra prosjektledelse. ·       Er fylt 21 år da stillingen trer i kraft. ·       Er fleksibel og i stand til å jobbe selvstendig. ·       Har erfaring fra frivillig arbeid eller frivillige organisasjoner. ·       Har kjennskap til CISV Norges arbeid. ·       Har noe kjennskap til Midtøsten-regionen. ·       Har gode engelsk- og norskkunnskaper.

Varighet:         Fra 01.03.2014  til 31.12. 2014

Arbeidstid:      Arbeidstid blir etter prosjektets behov, men er tiltenkt 1-2 timer i uka frem mot planleggingsmøte i August. I tillegg må man ha anledning til å reise til Jordan i midten av august 2014 og delta på selve prosjektgjennomføringen i oktober 2014. Perioden etter møtet i august er tiltenkt ca samme  arbeidsmengde, både med prosjektkoordinering og etterarbeid. Litt mer arbeid kan forekomme når det nærmer seg tur til Jordan og selve arrangementet i Oslo i oktober.   For mer informasjon ta kontakt med Andreas Mjelva på 950 28 296 eller norway@cisv.org. Skriftlig søknad med CV sendes pr e-post til: norway@cisv.org Søknadsfrist 15. februar Tiltredelse: 1. mars

Publisert 27. januar 2014, 15:17 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *