Gjesteinnlegg: Ta et år på skole i utlandet – YFU har ledige plasser til USA nå!

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Gjesteinnlegg: Ta et år på skole i utlandet – YFU har ledige plasser til USA nå!

yfu.no
Youth For Understanding kan med glede opplyse om at vi fortsatt har plasser til USA for skoleåret 2014/15. Det er løpende opptak, så det lønner seg å søke så tidlig som mulig. 
 
Vi har fortsatt ledige plasser til mange av våre spennende destinasjoner, både i Europa, Latin-Amerika og Afrika. 
Søknadsfrist 15. mars 2014! Søk i dag på www.yfu.no.

Å reise på utveksling på videregående er en unik mulighet til å få etterspurt kompetanse – og en opplevelse for livet. Medlemskap i YFU er en god skole i demokrati og organisasjonsliv, og et nettverk man alltid har med seg.

Lær et annet språk helt flytende, og få en ny familie på kjøpet!

YFU er en frivillig, non-profit utvekslingsorganisasjon, som utveksler med over 60 land i hele verden.Våre elever går i 2. klasse på videregående (1. klasse når de søker), og de fleste får store deler av kostnadene ved året dekket av Lånekassen.

I tillegg tilbyr YFU både et Tysklandsstipend, og et stipend for flerkulturelt lederskap som det også er mulig å søke på.

Se mer på www.yfu.no, eller ta direkte kontakt med oss på e-post post@yfu.no / siri@yfu.no eller på telefon 22 69 81 80.

Er utveksling noe for deg? Se denne videoen og finn ut om du er en av oss!

Youth For Understanding Norge

Publisert 25. februar 2014, 12:09 · Kategori: Gjesteinnlegg

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *