Effekter 2014

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Effekter 2014

Nå er salget for effekter til sommeren åpnet. De vil bli sendt ut fra CISV Norge senest i slutten av mai 2014.

Effektpakken og bestilling av effekter 2014

Som tidligere år kan man kjøpe effekter i vår nettbutikk: cisv.no/nettbutikken.

Her finner dere litt informasjon om hvordan man går frem for å bestille.

Varene

I nettbutikken har vi ulike produkter med egetprodusert design. Her finner man t-skjorter, hettegensere, håndkle, termokopper, kortstokker og joggebukser blant annet.

OBS! Alle størrelser på klær er voksenstørrelser. Bestiller man klær til en 11-åring vil medium og oppover normalt være for stort.

Effektpakker

Alle som skal delta som deltaker og leder på Barneleir (ikke JC Barneleir), Step Up og leder, deltaker og juniorleder på Interchange vil kunne bestille effektpakken til CISV Norge kostnadsfritt. Dette fordi det er inkludert i deltakeravgiften. En effektpakke inneholder hettegenser, t-skjorte, mikrofiberhåndkle og to silikonarmbånd.

effektpakke_2014

OBS! Reiser du på Seminarleir, Youth Meeting, IPP eller som Juniorleder (JC) på Barneleir kan du IKKE bestille effektpakken. Da må du kjøpe effektene separat.

For å bestille effektpakken går man inn i Nettbutikken og velger varen som heter «Effektpakke 2014». Den koster 1,- . Om man ønsker kan man også legge til flere varer i bestillingen. Dette må da betales for.

Når man skal betale setter vi pris på at dere skriver deltakers navn da vi dobbelsjekker om bestillingen gjelder en deltaker for Barneleir, Step Up eller Interchange. Etter gjennomført betaling blir man spurt om leveringsmåte. Her SKAL alle som bestiller effektpakken velge «Fellesutsending» og velge riktig fylkeslag eller «Hentes på Sekretariatet» (som er i Oslo). Det koster da kr 0,- for porto.

OBS! Har man bestilt effektpakken men velger «Sendes Hjem» så vil CISV Norge likevel sende pakken med fellesutsending, men man blir da også belastet for portoen.

Andre effekter

For de som skal være Juniorledere (JC) på Barneleir, deltakere eller leder på Youth Meeting, Seminarleir, IPP eller Mosaikk så er ikke effektpakken inkludert i noen deltakeravgift, men man kan selvfølgelig få bestille effekter. Dette gjelder også vanlige medlemmer som ikke skal reise, men ønsker seg våre effekter eller deltakere på Barneleir, Step Up og Interchange som ønsker seg andre varer. Her kan man også velge «Sendes Hjem» og betale porto eller sende med Fellesutsending. Husk at leveringsmåte bestemmer man først etter gjennomført betaling.

Fellesutsending

I perioden 1. mars- 1. mai vil vi ikke sende ut varene som er bestilit i nettbutikken før i mai. Vi samler opp alle ordrene og vil i mai pakke og sende ut alle ordrene som har kommet inn (dette gjelder IKKE de som skal reise på Youth Meeting i påsken).

I slutten av mai vil en kontaktperson i deres fylkeslag motta varene til sine medlemmer som er bestilt i tidsrommet 1. mars- 1. mai. Fylkeslaget og deltakerne/ledere er derfra ansvarlig for å hente sine varer hos kontaktpersonen før avreise til leir.

OBS! For å få sin effektpakke må leder/deltakere ha sendt inn sin bestilling INNEN 1. mai. Etter denne datoen vil ikke effektpakken være til salgs lengre. Da må man forvente å bestille varene til vanlig pris.

Deltakere på vinterleir og sene påmeldinger

For de som skal delta på Barneleir, Step Up og Interchange om vinteren så ber vi dere også om å bestille varene i denne perioden. Om man kommer senere med i delegasjonen, ber vi dere om å ta kontakt med sekretariatet (norway@cisv.org).

 

Publisert 27. februar 2014, 13:37 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *