Ønsker du å være med å arrangere tidenes Høstmøte?

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Ønsker du å være med å arrangere tidenes Høstmøte?

24-26. oktober arrangerer CISV Norge Høstmøte 2014 på Comfort Hotel Runway, Gardermoen. Høstmøtet er et nasjonalt seminar hvor alle medlemmer i CISV Norge er invitert. Seminaret vil bestå av foredrag, workshops og aktiviteter om CISV, for CISV.

 

Høstmøte 3

 

I år ønsker CISV Norge å arrangere et Høstmøte med fokus på hvordan vi (CISV Norge, fylkes- og lokallag og medlemmer) kan bli enda flinkere i vårt frivillige arbeid. Målet er at Høstmøte skal utstyre oss med ressurser, kompetanse og motivasjon til å fortsette det allerede flotte arbeidet som vi gjør i CISV.

 

Vi ønsker derfor å opprette en arbeidsgruppe som skal bistå sentralstyret med planleggingen av innholdet og koordineringen av Høstmøte. Ønsker du å være med å arrangere tidenes Høstmøte? Da sender du en e-post til jonas.skaalerud@gmail.com hvor du forteller kort hvem du er og hvorfor du vil være med å arrangere dette. Dette er din mulighet til å være med å gjøre vår organisasjon enda bedre!
Søknadsfrist er 31. august, 2014.

Publisert 13. august 2014, 10:57 · Kategori: CISV Norge, Høstmøtet

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *