Jordanprosjektet kansellert

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Jordanprosjektet kansellert

Rett før sommeren fikk Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) vite at de måtte stoppe Midtøstenmidlene. Midtøstenmidlene gir støtte til norges barne- og ungdomsorganisasjoner for å ha prosjekter med organisasjoner i Midtøsten og Nord-Afrika. Grunnen til dette var at dette var et pilotprosjekt finansiert av Utenriksdepartementet (UD) og de hadde bestemt å ikke videreføre dette (LNU forvalter pengene, men mottar de fra UD). For CISV Norge betyr dette at vi har måttet kansellere vårt prosjekt med CISV Jordan da vårt prosjekt var finansiert av Midtøstenmidlene.

CISV Norge jobber nå med å finne alternativer til å få gjenoppstartet vårt samarbeid med CISV Jordan.

Publisert 19. august 2014, 16:22 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *