Tre nye på CISV-sekretariatet

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Tre nye på CISV-sekretariatet

I august 2014 har sekretariatet fått tre nye ansatte. Joanna Lewandowska (EVS), Emanuele Fiocco (EVS) og Inger Berit Hagen. Joanna og Emanuele tok over for Sabine Enko og Diana Dragieva, som har vært EVS-volontører på sekretariatet frem til august 2014. De skal nå være på CISV-kontoret frem til august 2015 og vil hjelpe til med praktiske ting, informasjonsarbeid i tillegg til egne personlige prosjekter. De vil også bistå arbeidsgruppen som jobber med Global Conference 2015. Inger Berit er prosjektkoordinator for vårt utvekslingsprosjekt med CISV Colombia og skal i tillegg jobbe med informasjonsarbeid for CISV Norge. Hun har kontor på CISV-huset i Bergen og er ansatt i en 40% stilling. Under finner du en liten introduksjon av våre nye sekretariatsmedlemmer. Du kan lese mer om arbeidet til våre to EVS-volontører på deres egen blogg evs.cisv.no og du kan finne deres kontakt informasjon her: http://cisv.no/cisv-norge/kontakt-oss/

Inger Berit Hagen

alignbox

 

 

 

 

Inger Berit Hagen tok over stillingen til Eirik Breivik Minde i mai og vil jobbe for CISV Norge i 40% stilling. Hun vil være prosjektkoordinator for vårt Fredskorpsprosjekt og jobbe med ulike informasjonsprosjekter. Inger Berit har kontor på CISV-huset i Bergen. I tillegg til denne stillingen jobber Inger Berit også som lærer. Hun har vært aktiv i CISV i over 18 år og har sittet som fylkeslagsleder for CISV Hordaland fra 2008 i tillegg til ulike lokale, nasjonale og internasjonale verv.

Joanna Lewandowska


alignbox

 

 

 

 

Joanna Lewandowska er en av CISV Norges to nye EVS-volontører (European Volunteer Service). Joanna er ny i CISV og gleder seg til å bli kjent med organisasjonen vår. Hun er 24 år gammel og er fra Polen. Joanna har studert jus og bodde i Bergen som en del av Erasmus utveksling.På sekretariatet har hun blant annet ansvar for nyhetsbrevet i tillegg til at hun vil bistå med ulike administrative oppgaver på kontoret. Hun vil også ha ansvar for et eget personlig prosjekt.

Emanuele Fiocco


alignbox

 

 

 

 

Emanuele Fiocco er vår andre EVS-volontør og er fra Italia. Emanuele var aktiv i CISV fra han var elleve, som medlem av CISV Padova i Italia, men har ikke vært aktiv de siste åtte årene. Han ser på denne muligheten til å bli aktiv igjen. Emanuele har studert markedsføring og kommuniaksjon og er aktiv som frivillig i ulike organisasjoner i Padova. På sekretariatet skal han jobbe med medlemsbladet, nettbutikken i tillegg til andre praktiske oppgaver på kontoret. Emanuele vil og så ha ansvar for et eget personlig prosjekt.


Publisert 1. september 2014, 16:00 · Kategori: CISV Norge

En tilbakepinger

  1. By EVS On-Arrival Training (22-28 August 2014) on 1. september 2014 at 18:58

    […] Asia & Fiocco […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *