Søknadsskjema for leirer 2015

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Søknadsskjema for leirer 2015

Catch The Bacon_apr

Selv om søknadsfristen var 1. desember så er det fortsatt ledige plasser. Ta kontakt med ditt fylkes- eller lokallag for å få mer informasjon. Du kan lese mer om de ulike aktivitetene her.

Hvordan søke på leir
For å søke må du logge deg inn på MinSide med et personlig brukernavn og passord. Når du er logget inn velger du fanen Søk Her som du finner øverst på siden. Her finner du en oversikt over de ulike arrangementene. Velg det arrangementet du ønsker å søke på og deretter trykker du på påmelding. Fyll inn de nødvendige opplysningene og bekreft påmeldingen. Du skal da få en bekreftelse på din påmelding sendt til din e-post.  Om dere skal søke på vegne av sønnen eller datteren din så må dere fortsatt bruke brukernavnet og passordet til sønnen eller datteren din. Man kan ikke søke på vegne av sønn eller datter med foreldrenes brukernavn og passord. Har ikke de mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.

For de som ønsker å søke som delegasjonsleder Ønsker du å være delegasjonsleder så kan du finne et eget søknadsskjema her. Du kan også lese mer om hva det vil si å være en delegasjonsleder her.

For medlemmer som har betalt medlemskontingenten
Har du betalt medlemskontingenten skal du ha fått et brukernavn og passord tilsendt på e-post. Dette bruker du da til å logge deg inn på MinSide og følger deretter instruksjonene over. Har du betalt, men ikke fått et brukernavn og passord, sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få oversendt dette med en gang.

Kostnader for leir 2015
Pris for å delta på leirer 2015 blir først vedtatt på Representantskapet 2014 i slutten av oktober. Prisene vil nok ligge litt over prisene for 2014, som du kan finne her for å få et inntrykk av prisnivået. Kostandene inkluderer alt på leiren, en effektpakke for deltaker og ledertrening for delegasjonslederen (om man reiser som delegasjon på Barneleir, Step Up eller Interchange), mens reise vil komme i tillegg.

For medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten
Er du medlem, men ikke betalt medlemskontingenten, kan du betale dette inne på MinSide. Alle registrerte medlemmer – betalt eller ikke – skal ha fått tilsendt et brukernavn/passord. Har du ikke fått dette sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få sendt det til deg. Du kan også betale via nettbank. Ta kontakt så skal vi få sendt faktura. Man må da beregne et par dager før betalingen er registrert. Husk da å betale med KID-nummer.

For nye medlemmer
CISV Norge bestemte på Landsmøtet 2012 at alle som søker må ha betalt medlemskontingenten. Samtidig satte vi ned prisen til 50,- pr person pr år sånn at det ikke ville bli for dyrt. Er du ikke medlem i CISV Norge, men ønsker å søke på leir 2015 må du fylle inn vårt innmeldingsskjema. Når innmeldingen er registrert og betaling bekreftet vil du automatisk få tilsendt et brukernavn og passord til den registrerte e-posten. Når det er mottatt kan du logge deg inn på MinSide og følge instruksjonene øverst. Har du problemer med betalingen eller ikke mottatt et brukernavn/passord kan du ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.   CISV Norge ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig og vil ikke at noen ikke søker fordi de ikke forstår systemet eller har problemer. Opplever du prosessen som vanskelig eller har tekniske problemer så ikke nøl med å ta kontakt med oss i CISV Norge. Du kan nå oss på telefon på 950 28 296 eller på e-post minside@no.cisv.org. Vi vil prioritere alle henvendelser som gjelder søknadsskjemaet.

Husk at søknadsfristen er kl 23:59, 1. desember, 2014!

 

Publisert 1. september 2014, 10:34 · Kategori: CISV Norge, Programmer

2 kommentarer

 1. trude gjeldvik
  Posted 3. desember 2014 at 18:22 | Permalink

  ønsker info om leir – gjelder gutt født år 2001

 2. Laila Gangeskar
  Posted 15. januar 2015 at 13:06 | Permalink

  Hei.

  Når kan vi forvente svar ang barneleir ? (Gutt 2004 Bergen lokallag)

5 tilbakepinger

 1. By Post-camp 5-7 September på Bøleråsen skole on 18. september 2014 at 23:45

  […] CISV Oslo & Akershus arrangerte post-camp på Bøleråsen skole 5-7. september.Her er et bilde av alle årets deltakere, JC’er og ledere! (+litt stab, kjøkkenstab og EVSere!)Ønsker du å delta, eller har du barn / ungdom som vil delta i 2015?Søk NÅ: http://cisv.no/2014/09/01/soknadsskjema-for-leirer-2015-er-apnet-2/ […]

 2. By Informasjonsmøte for leire 2015! on 5. november 2014 at 19:35

  […] for å delta på leir er 01.12 kl. 23.59! Mer informasjon om hvordan du søker finner du på http://cisv.no/2014/09/01/soknadsskjema-for-leirer-2015-er-apnet-2/ Vi håper dere kan spre dette budskapet til flest […]

 3. By Vi søker jenter til Interchange 2015! on 10. desember 2014 at 14:12

  […] For mer informasjon om hvordan du søker, se http://cisv.no/2014/09/01/soknadsskjema-for-leirer-2015-er-apnet-2/ […]

 4. By CISV Hedmark søker ledere! on 19. desember 2014 at 11:06

  […] Som delegasjonsleder får du opplæring av CISV Norge, og alle kostnader dekket. Oppgaven går blant annet ut på å følge fire barn eller ungdommer gjennom forberedelsene før de reiser, og være deres nærmeste omsorgsperson under oppholdet på leiren. Under leiroppholdet deltar lederen også i forberedelser og gjennomføring av aktiviteter sammen med de andre lederne. Å være delegasjonsleder er utfordrende og veldig spennende! Se her for søknadsskjema. […]

 5. […] Leirene samler barn og unge fra hele verden. Oppholdet varer i fire uker (barneleir) og tre uker (Step Up), i juli/august 2015. Hver delegasjon reiser sammen med en voksen leder over 21 år. Å delta på barneleir eller Step Up er en opplevelse for livet! Se her for søknadsskjema. […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *