CISV on board! Vil du være med å lage et eget CISV-brettspill?

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

CISV on board! Vil du være med å lage et eget CISV-brettspill?

CISV Norge ønsker å utvikle et brettspill som skal inspirere CISVere i alderen 16-21 til å gjøre handlinger i lokalsamfunnet for en mer rettferdig og fredlig verden. Spillet vil være et nytt læringsverkøy for CISV som vil ta for seg CISV sine fokusområder; mangfold, bærekraftig utvikling, konflikt og løsning og menneskerettigheter. I tillegg vil det være fokus på de ferdighetene, kunnskapen og holdningene som trengs for å være en Active Global Citizen og en endringsaktør.

CISV Norge vil opprette en prosjektgruppe som skal gjennom våren jobbe med å utvikle dette brettspillet. Prosjektgruppen som skal utvikle brettspillet er aktive medlemmer i alderen 16-21 år i fra fylkeslagene. De som er med i prosjektgruppen vil bli kurset i prosjektarbeid og spillutvikling og vil slik få økt sin kulturfaglige kompetanse, som vil bidra til økt kompetanse i fylkeslagene. CISV har ikke laget noen brettspill tidligere, så dette er da utvikling av et nytt kulturtiltak og et verktøy som skal brukes i organisasjonen. Vi håper også at dette prosjektet skal stimulere til at flere av CISV sine medlemmer setter i gang egne prosjekter.

Ønsker du å være med i prosjektgruppa? Hvis du er:

  • Mellom 16-21 år
  • Aktiv i ditt fylkes- eller lokallag
  • Motivert til å være med å lage et nytt læringsverktøy for CISV

Så bør du søke på å være med: https://cisvnorge.wufoo.com/forms/cisv-on-board/

Søknadsfrist er 09. januar.

Om du har noen spørsmål, ta kontakt med Juniorkomiteen på junior.list@no.cisv.org

Publisert 22. desember 2014, 13:30 · Kategori: CISV Norge

En tilbakepinger

  1. By Oppdatering, januarmøtet og NJC on 19. januar 2015 at 19:59

    […] for å delta på januarmøtet. Der planla juniorkomiteen det kommende halvåret og juniorprosjektet On Board. Dette er et prosjekt dere kommer til å se mer til på NJC, Global Conference og […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *