Arbeidsuke på CISV-kontoret

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Arbeidsuke på CISV-kontoret

Hallo! Jeg heter Andreas og dette er min første dag på CISV kontoret. Jeg er veldig spent på hva vi skal gjøre, fordi jeg er kjent med CISV-leirer, men ikke det som gjøres for å få disse leirene så bra. Dette blir kult!

1. dag
Så langt har jeg fått vite masse om hva de gjør og hvem de jobber med her på Fredhuset. Jeg og Emanuele (EVS-volontør på kontoret) har gått gjennom nettsidene og hvordan de fungerer, og hva som er viktig å ha med. I tillegg lærte jeg om programmene de bruker for å holde orden på nettsider, bestillinger av effekter og medlemmer. Jeg selv har tatt en bestilling og pakket den ferdig til henting, med litt hjelp selvfølgelig. På slutten av dagen snakket jeg med Andreas (daglig leder) om hva han gjør i jobben sin og om hva slags jobb som står bak det å arrangere en leir (både på kontoret og av frivillige).

DSC_6203 DSC_6215

2. dag
I dag startet vi med å lage fredsutdanningsmateriale som vi skal sende ut til alle fylkene. Det var litt mer jobb enn vi trodde! Først fikk vi ikke printet og så var det galt printet ut. Etter lunsj kunne vi starte med masseprodusering av ressursene. Mens jeg ventet på at printingen skulle bli ferdig begynte jeg å skrive på en artikkel til medlemsbladet. CISV Norge sender ut to medlemsblad i året og her står det mye om de ulike aktivitetene vi gjør. Jeg skal skrive om min opplevelse på en Step Up. Dette skrev jeg på helt til lunsj. Etter lunsj startet jeg og Asia (EVS-volontør på kontoret) å klippe og laminere arkene, DET VAR MYE JOBB!

DSC_6217 DSC_6221

3. dag
I dag fortsatte vi med klipping og liming i håp å bli ferdig til lunsj. Det var delig å gjøre noen oppgaver som man ikke trengte å tenke så mye for å gjøre, selv om jeg fikk litt vondt i ryggen og fingrene. Det greide vi nesten i hvertfall. og jeg fortsatte med å skrive ferdig artikkelen min og denne bloggen. Dette har vært mine 3 dager på CISV-kontoret og de har vært spennende! Jeg har lært litt mer om hva som gjøres på sekretariatet til CISV Norge og hva som gjøres for at vi unge kan reise på en leir.

Publisert 25. mars 2015, 14:00 · Kategori: CISV Norge, Ukategorisert

Merker: , ,

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *