#cisvsommer

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

#cisvsommer

I sommer lanserer CISV Norge konkurransen #cisvsommer! Vi ønsker at akkurat du skal bruke emneknaggen #cisvsommer på Twitter, Instagram, Facebook og alle andre sosiale medier. Del hva du vil, enten det er en historie, et bilde, en video eller en lydfil, vi tar imot alt! Det beste bildet vil vinne CISV Norges fantastiske effektpakke for 2015 og få bildet sitt publisert i CISV Norges nyhetsbrev, medlemsblad og på cisv.no.

Vi vil kåre en vinner av konkurransen 3. september 2015.

#cisvsommer-7 #cisvsommer-3#cisvsommer-9 #cisvsommer-2

Vi håper vi får se mange flotte bidrag fra alt fra Pre- og Post-Camp til Barneleir, Interchange, Youth Meeting, IPP, Step Up, Seminarleirer, men også fra andre ting du gjør i sommer. Har du vært på en flott båttur? Sitter du inne med en bok i regnværet? Bruker du sommeren din inne på jobb for å tjene penger til resten av året? Eller gjør du noe helt annet? Vi vil gjerne se og høre om det, bidragene trenger ikke være relatert til CISV på noen som helst måte, alle har en sjanse til å vinne så lenge de bruker #cisvsommer.

God sommer og lykke til, vi gleder oss til å se alle bidragene!

#cisvsommer-10 #cisvsommer-8#cisvsommer-6 #cisvsommer-5 #cisvsommer-4 #cisvsommer-1

Publisert 5. juni 2015, 12:01 · Kategori: CISV Norge, Slider

Merker:

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *