CISV Global Conference 2015

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

CISV Global Conference 2015

4. – 9. august 2015 arrangerte CISV International og CISV Norge den første CISV Global Conference noensinne. Global Conference har tatt over for det internasjonale årsmøtet (AIM) og har et fokus på å inspirere, utdanne og motivere deltakere på et lokalt plan i CISV. Nesten 500 deltakere fra mer enn 170 lag i hele verden var til stedet på Sundvolden Hotell.

Group (pic by Mikiko Fukai)

Alle deltakerne samlet utenfor Sundvolden hotell

Jeremy (pic by Mikiko Fukai)

Grunnleggeren av Peace One Day, Jeremy Gilley holdt forlesning om hans arbeid.

Stor frivillig innsats og deltakelse
CISV Norge var vertskap og stilte med en stab på nesten 20 frivillige. Staben, ledet av en arbeidsgruppe (Jostein Sydnes, André Skeie, Henrik Arvidsson, Kristina Moshuus og Jenny Sulland) har det siste året jobbet med å planlegge innholdet og logistikken. Konferansen ble en kjempesuksess og det var mye takket være den uvurderlige innsatsen som vår norske stab la inn i konferansen.

GloCon CISV Norge-1

CISV Norges stab på Global Conference

GloCon CISV Norge-2

CISV Norge var godt representert med stab og delegater på Global Conference

CISV Norge hadde også en stor delegasjon med deltakere fra hele. Det var 27 deltakere fra 17 lokallag til stedet fra CISV Norge. Global Conference hadde flere bolker som var relevante for drift av lokallag og vi håper våre deltakere har fått med seg mye de kan ta med seg tilbake til sine lag. CISV Norge vil også forsøke å følge opp dette mot Høstmøte og videre fremover. CISV Norge håper at det vi har lært fra årets Global Conference vil fortsette å utvikle våre lokallag i flere år fremover.

Sterkt norsk bidrag på konferansen
I tillegg til stor stab og mange deltakere bidro også CISV Norge med å ha flere bolker på Global Conference. Blant annet hadde CISV Norge, i samarbeid med CISV Colombia, to bolker om vårt Colombia-samarbeid. Her forsøkte vi å inspirere andre lag og nasjonale organisasjoner til å tenke nye veier for å videreutvikle organisasjonen. CISV Norge hadde også en Mosaikkbolk om bolk om hvordan oppdage og konfrontere bruk av hersketeknikker og vårt brettspillprosjekt OnBoard fikk presentert sitt brettspill for mer enn 100 deltakere. De fikk også gitt deltakerne på konferansen muligheten til å teste spillet og komme med tilbakemeldinger. Til sammen deltok flere hundre på CISV Norges bolker.

Tilbakemeldingene fra årets deltakere har vært veldig positive og verdens første Global Conference ble en stor suksess. Spesielt skal arbeidsgruppa og staben ha en stor takk for det arbeidet de gjorde. Det at CISV Norge stilte med en så stor delegasjon viser også at vi har mange motiverte og dyktige frivillige som vi håper kan ta med seg hva de har lært tilbake til våre lag.

IMG_0049

Mathilde (leder Mosaikkkomiteen), May Linn Orkelbog (Jirafa), og Joanna Lewandowska (EVS 2014/2015) hadde Mosaikkbolk sammen på Global Conference

IMG_0050

Fra Mosaikkbolken på Global Conference

 

 

DSC_8382(cred)

Juniorene i OnBoard presenterer brettspillet og arbeidet de har gjort.

DSC_8376(cred)

Deltakere på Global Conference får teste CISV Norges brettspill

Publisert 24. august 2015, 17:00 · Kategori: CISV Norge, Internasjonalt, Slider

En tilbakepinger

  1. By Europeisk volontørtjeneste (EVS) on 29. november 2017 at 14:43

    […] de arrangerer Verden i Bergen (sammen med Kompaz), har vært stab på NJC og den første CISV Global Conference, hjelper til med Overlappingseminaret, Januarmøtet, Høstmøtet og Landsmøtet; noen av dem har […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *