21. september – den internasjonale fredsdagen

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

21. september – den internasjonale fredsdagen

Peace One Day arrangeres hvert år 21. september og er en del av global kampanje for å promotere den internasjonale fredsdagen. Vil du være med? Nå gir CISV Norge støtte til aktiviteter i ditt lokallag for at dere kan promotere den internasjonale fredsdagen.

Jeremy (pic by Mikiko Fukai)

Grunnleggeren av Peace One Day, Jeremy Gilley var på CISV Global Conference og fortalte om arbeidet til Peace One Day.

Ønsker juniorene i ditt fylkes- eller lokallag å organisere en aktivitet 21. september i år så kan man sende inn en søknad til CISV Norge. Kravene i en søknad skal være at det skal være en aktivitet og det skal promotere Peace One Day og CISV Norge. Vi ønsker at man kort forklarer aktiviteten, hvordan man har tenkt å bruke pengene (enkelt budsjett) og hvor mye man ønsker. Søknader skal sendes inn til norway (@) cisv.org innen 10. september og merkes Peace One Day.

Du kan lese om fjorårets aktiviteter her. 

Man må også skrive en kort rapport etter Peace One Day hvor man forklarer hva man har gjort og sender med alle kvitteringer. Eventuelle ubrukte midler må tilbakebetales. Rapporten skal sendes inn innen 5. oktober 2015.

Tildelingspotten er på 15.000,- og vil bli fordelt på samtlige godkjente søknader. På grunn av den begrensede potten så kan vi ikke garantere at hele søknadssummen blir innvilget om det er snakk om store beløp.

Juniorkomiteen i CISV Norge har hovedansvar for Peace One Day. Så om du har noen spørsmål om arrangementet ta kontakt med Juniorkomiteen. Deres e-post er: junior.list (@) no.cisv.org.

Spørsmål om søknaden og tildelinger kan stilles til sekretariatet. E-post er norway (@) cisv.org

Publisert 25. august 2015, 11:40 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *