Vinneren av #cisvsommer er kåret

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Vinneren av #cisvsommer er kåret

I sommer har CISV Norge hatt konkurransen #cisvsommer hvor vi har bedt våre medlemmer legge ut bilder på sosiale medier med emneknaggen #cisvsommer. Det har vært god respons og bare på Instagram har vi over 140 flotte bilder med emneknaggen.

Årets vinner er Nils Andris Hamre for dette bildet. En premie er på vei i posten.

#cisvsommer vinner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juryens begrunnelse:

Vinnerbildet får pluss for å være originalt. I tillegg inneholder bildet en god porsjon humor og promoterer CISV på riksdekkende TV. Et av hovedmålene med konkurransen var å fremsnakke CISV på sosiale medier og gjennom å få emneknaggen frem på NRK fikk man frem emneknaggen og CISV på en ny og morsom måte. Andre gode bilder viste ofte frem CISV-livet på leir og her var det mange veldig bra bilder, men vinnerbildet tar seieren på grunn av originaliteten som juryen setter stor pris på.

Vi har også fått mange andre bra forslag. Under ser du et utvalg av de tre som nesten nådde helt til topps.

What’s on your faces @julianne_javy and Mia? Miss you guys❤️????? #yellowsubmarinevillage #norwayPhilippines #cisv #cisvsommer

A photo posted by Sigvor Kristine Rullestad (@sigvorkristine) on

#cisv #leadersweekend

A photo posted by Karianne (@xoxoksh) on

 

Publisert 22. september 2015, 13:26 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *