Søknadsskjemaet for 2016 er nå åpnet!

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Søknadsskjemaet for 2016 er nå åpnet!

Selv om søknadsfristen er ute, er det fortsatt fylkeslag som har ledige plasser. Ta kontakt med ditt fylkeslag for å høre om det fortsatt er ledige plasser.

For de som ønsker å søke som delegasjonsleder Ønsker du å være delegasjonsleder så kan du finne et eget søknadsskjema her. Du kan også lese mer om hva det vil si å være en delegasjonsleder her.

Du kan lese mer om de ulike programmene her.

Du kan også lære mer om vårt program Barneleir ved å se vår film om 3 11-åringer på leir.

Under finner du all informasjon om hvordan du kan søke på våre programmer. Finner du ikke informasjonen du er på jakt etter? Sjekk vår Spørsmål&Svar side (oppdateres jevnlig).

Hvordan søke på leir
For å søke må du logge deg inn på MinSide med et personlig brukernavn og passord. Når du er logget inn velger du fanen Søk Her som du finner øverst på siden. Her finner du en oversikt over de ulike arrangementene. Velg det arrangementet du ønsker å søke på og deretter trykker du på påmelding. Fyll inn de nødvendige opplysningene og bekreft påmeldingen. Du skal da få en bekreftelse på din påmelding sendt til din e-post.  Om dere skal søke på vegne av sønnen eller datteren din så må dere fortsatt bruke brukernavnet og passordet til sønnen eller datteren din. Man kan ikke søke på vegne av sønn eller datter med foreldrenes brukernavn og passord. Har ikke de mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.

For medlemmer som har betalt medlemskontingenten
Har du betalt medlemskontingenten skal du ha fått et brukernavn og passord tilsendt på e-post. Dette bruker du da til å logge deg inn på MinSide og følger deretter instruksjonene over. Har du betalt, men ikke fått et brukernavn og passord, sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få oversendt dette med en gang.

Kostnader for leir 2016
Pris for å delta på leirer 2016 blir først vedtatt på Representantskapet 2015 i midten av november. Prisene vil nok ligge litt over prisene for 2015, som du kan finne her for å få et inntrykk av prisnivået. Kostandene inkluderer alt på leiren, en effektpakke for deltaker og ledertrening for delegasjonslederen (om man reiser som delegasjon på Barneleir, Step Up eller Interchange), mens reise vil komme i tillegg.

For medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten
Er du medlem, men ikke betalt medlemskontingenten, kan du betale dette inne på MinSide. Alle registrerte medlemmer – betalt eller ikke – skal ha fått tilsendt et brukernavn/passord. Har du ikke fått dette sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få sendt det til deg. Du kan også betale via nettbank. Ta kontakt så skal vi få sendt faktura. Man må da beregne et par dager før betalingen er registrert. Husk da å betale med KID-nummer.

For nye medlemmer
CISV Norge bestemte på Landsmøtet 2012 at alle som søker må ha betalt medlemskontingenten. Samtidig satte vi ned prisen til 50,- pr person pr år sånn at det ikke ville bli for dyrt. Er du ikke medlem i CISV Norge, men ønsker å søke på leir 2016 må du fylle inn vårt innmeldingsskjema. Når innmeldingen er registrert og betaling bekreftet vil du automatisk få tilsendt et brukernavn og passord til den registrerte e-posten. Når det er mottatt kan du logge deg inn på MinSide og følge instruksjonene øverst. Har du problemer med betalingen eller ikke mottatt et brukernavn/passord kan du ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.   CISV Norge ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig og vil ikke at noen ikke søker fordi de ikke forstår systemet eller har problemer. Opplever du prosessen som vanskelig eller har tekniske problemer så ikke nøl med å ta kontakt med oss i CISV Norge. Du kan nå oss på telefon på 950 28 296 eller på e-post minside@no.cisv.org. Vi vil prioritere alle henvendelser som gjelder søknadsskjemaet.

Husk at søknadsfristen er kl 23:59, 1. desember, 2015!

Publisert 1. september 2015, 16:45 · Kategori: CISV Norge

2 kommentarer

 1. Jan Børre Staff
  Posted 3. september 2015 at 15:18 | Permalink

  Hei,

  Vet dere hvor Step Up blir arrangert i 2016?
  Evt. når får vi vite det.

  Jeg spør fordi min datter Leah vurderer å søke om å delta. Hun har søkt tidligere, men kom ikke med. Dengang opplevde hun det som litt skuffende, og jeg ønsker å høre hvor Step Up arrangeres for å deretter oppmuntre henne til å prøve på nytt.

  Vennlig hilsen,
  Jan Børre Staff

  • andreasmjelva
   Posted 11. september 2015 at 10:01 | Permalink

   Hei Jan Børre,

   CISV Norge får i 2016 tildelt ca. 12 14-års delegasjoner og 12 15-årsdelegasjoner som vi kan sende på Step Up. De fordeles igjen på våre fylkeslag.

   Jeg anbefaler deg derfor å ta kontakt med våre fylkeslag for å få mer informasjon om hvordan de vurderer sjansene.

   CISV opplyser ikke om destinasjonene da alle leirer har samme struktur og oppsett (9 delegasjoner fra 9 forskjellige land) og fredsutdanningsaspektet skal være tilnærmet lik uansett hvor man drar. Derfor kan vi ikke opplyse hvor det blir arrangert, men jeg anbefaler deg å ta kontakt med ditt fylkeslag for å hvert fall få en vurdering, basert på siste års søkere, hvordan de vurderer sjansene.

   Uansett, så anbefaler vi alltid å søke og så har vi selvfølgelig forståelse for at det oppleves som skuffende om hun ikke får plass.

   Andreas, CISV Norge

13 tilbakepinger

 1. By Søknadsskjemaet for 2016 er nå åpnet! on 1. september 2015 at 23:02

  […] Meeting (12-19 år +) så kan du finne all informasjon om hvordan du kan søke på våre programmer her. Søknadsfrist er 1. desember 2015, kl […]

 2. By NEO on 24. september 2015 at 20:31

  […] Det var en lang, kjekk og innholdsrik helg! Kanskje du er med neste år? Søknadskjemaene for neste års leirer er åpne, søk da vel! […]

 3. By Søk om å delta på leir sommeren 2016 on 27. september 2015 at 10:12

  […] SE MER INFOMRASJON HER.  […]

 4. By Hugs søknadsfristen 1. desember 2015! on 19. oktober 2015 at 09:51

  […] HER for meir […]

 5. By Informasjonsmøte for leirer 2016! on 2. november 2015 at 21:12

  […] kan være interessert! Søknadsfristen for å delta på leir i 2016 er 1. desember kl. 23.59. Se denne siden for mer informasjon om hvordan du […]

 6. By Internasjonale programmer sommeren 2016 on 13. november 2015 at 11:28

  […] HUSK SØKNADSFRIST 1. DESEMBER. For mer informasjon, trykk her.  […]

 7. By #hmcisv2015 on 18. november 2015 at 17:29

  […] Kunne du tenke deg en CISV-sommer på leir, ja da er det bare en ting å gjøre, nemlig å søke her! Og er det noe du lurer på? Sitter du inne med masse spørsmål om CISV, om juniorer, om […]

 8. By Vi søker deltagere til Interchange med Brasil! on 24. november 2015 at 10:34

  […] For mer informasjon om hvordan du søker, se her. […]

 9. By Ledige plassar på Barneleir 2016 on 9. desember 2015 at 12:59

  […] For å delta må du anten vere 11 år innan leiren startar eller fylle 11 år i løpet av leiropphaldet. Det vil seie at søkarane må vere fødde mellom 01.06.2004 og 31.08.2005. Bruk det elektroniske søknadsskjemaet på CISV sine heimesider.  […]

 10. […] informasjon om hvordan du søker på programmene finner du her. Søk så snart som mulig, og senest innen 3. januar kl. 23.59 […]

 11. […] For mer informasjon og søknad (må være medlem for å søke), trykk her.  […]

 12. By Vi søker jente til Interchange med Brasil! on 18. april 2016 at 07:42

  […] mer informasjon om hvordan du søker, se her. Når du har logget inn på MinSide og skal søke, velger du «Interchange 2016 Runde […]

 13. By Unik mulighet for deg som er 19+! on 8. august 2016 at 16:41

  […] som deltager selv om du er over 18 år. Løp og søk! Fyll ut søknadsskjemaet som du finner på http://cisv.no/2015/09/01/soknadsskjemaet-for-2016-er-na-apnet/ innen 25. august. Ta kontakt med Youth Meeting-komiteen (youthmeeting@no.cisv.org) dersom du har […]

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *