UWC og CISV

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

UWC og CISV

Reiselysten?
Vi har alle kommet hjem fra leir, men egentlig ønsket at vi bare kunne dra tilbake og oppleve enda mer. Hvilken CISV’er har ikke hatt lyst til at leiren skal være evigvarende? Om du ikke har vært på leir ennå, så skjønner du nok straks hva jeg mener. Hvorfor, spør du kanskje?
Det er ikke så vanskelig å svare på. Fordi alt man opplever er rett og slett fantastisk. Du møter mange interessante mennesker fra alle mulige steder i verden, du gjør morsomme aktiviteter som får deg til å le, du lærer folk å kjenne og kanskje tenker du over ting du ikke har tenkt på før. Vennene du får er de menneskene du blir tettest knyttet med, selv om du bare har kjent dem i et par uker. Det er også de som ler med deg når du så hjertelig vil fortelle den norske vitsen som viste seg å ikke gi noe mening da du oversatte den til engelsk. Ikke minst er CISV’ere og CISV-leirene utrolige fordi alle er der av en grunn – for å knytte bånd med mennesker som er annerledes enn deg selv. Hva om du kunne gjøre dette hver dag?

UWC, United World Colleges, er en internasjonal organisasjon som drifter 14 skoler spredt rundt i hele verden. Med mål om å fremme fred gjennom vennskap og utdanning, tilbyr de det internasjonale IB-programmet. Her lever, spiser og går du på skole sammen med elever av alle nasjonaliteter med forskjellige sosiale, kulturelle og økonomiske bakgrunner i 2 år.

Er du reiselysten og ønsker en internasjonal opplevelse som også gir deg en god utdannelse som er anerkjent i utlandet? Vil du engasjere deg politisk, eller prøve å finne miljøvennlige og bærekraftige løsninger på problemene vi står ovenfor? Liker du å sosialisere, møte nye mennesker og få venner for livet? Vil du oppleve de to mest fantastiske, søvnløse og minneverdige årene i ditt liv?
Da vil jeg absolutt anbefale deg å søke!

Mer informasjon finner du på http://www.uwc.no

Fanny Fasmer, UWC Atlantic College ’14-’16

Osloinfo2015-2

Publisert 23. oktober 2015, 14:53 · Kategori: Ukategorisert

En kommentar