Intervju med vår nye daglig leder

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Intervju med vår nye daglig leder

Hei Ingrid Louise!
På vegne av alle i CISV vil vi ønske deg velkommen som ny daglig leder.
Kan du fortelle litt om deg selv?

Heisann alle sammen. Jeg heter Ingrid Louise Grøntvedt, jeg er 28år gammel og kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag. Jeg har to småbrødre. Jeg har studert i Trondheim, København og USA. I Trondheim gikk jeg et årsstudium i Psykologi og tok en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon. Etter det tok jeg en mastergrad i Bedriftsøkonomi og Psykologi i København med utvekslingsopphold i USA. Jeg ble ferdig med mastergraden min høsten 2015. I mellom bachelorgraden og mastergraden hadde jeg et år der jeg jobbet noen måneder som vikarlærer på en ungdomsskole og reiste på backpacking alene. Jeg har vært involvert i CISV siden 2011 da jeg reiste som delegasjonsleder på barneleir for første gang. Totalt har jeg vært delegasjonsleder på barneleir to ganger, leder på Youth Meeting en gang, stab på barnelier en gang og leirleder på barneleir en gang. I tillegg har jeg vært i styret i CISV Trøndelag og vært involvert på nasjonalt nivå i CISV Norge gjennom Organisasjonsutviklingskomiteen og Utdanningskomiteen.

Litt mer personlig, hva er ditt favorittland, din favorittmat, favorittfarge og kan du anbefale meg en fin familiefilm?

Mitt favorittland er Filippinene. Et fantastisk land med et herlig forkleslag. Jeg er veldig glad i indisk mat og sushi. Favorittfargen min er blå, og jeg liker de fleste Disney filmene veldig godt. Ellers synes jeg også alle burde se Gilbert Grape.

Hva gleder du deg mest til i jobben som daglig leder?

Det er ikke mange som kan si at de fikk gå nesten rett fra skolebenken og inn i drømmejobben. Men jeg er så heldig at det skjedde med meg. Jeg har funnet veldig mye glede og motivasjon i å jobbe med CISV som frivillig, så det å nå få være en støtte for de frivillige rundt omkring i hele CISV Norge er noe jeg virkelig gleder meg til. Av arrangementer som CISV Norge holder hvert år så gleder jeg meg mest til Høstmøtet. Jeg synes det er veldig gøy å møte mange ulike folk og se engasjementet rundt om i organisasjonen vår. Og nettopp dette synes jeg Høstmøtet er en god arena for.

Hvordan har du tenkt å jobbe fremover?

Det er viktig for meg at alle husker at selv om jeg har en del erfaring med CISV, så er jeg fortsatt helt ny i stillingen som daglig leder. Jeg håper at alle kan være tolmodige med meg mens jeg setter meg inn i alle de ulike aspektene ved driften av organisasjonen. Jeg vet at Andreas har gjort en strålende jobb som daglig leder, og jeg føler litt at jeg hopper etter Wirkola. Selv om det er skremmende så skal jeg gjøre mitt beste for å gi best mulig støtte til alle de frivillige i hele CISV Norge.

Har du noe du vil si helt til slutt?

Jeg vil gjerne avslutte med å si at jeg gleder meg til å bli kjent med enda flere personer i denne flotte organisasjonen vår, og hvis det er noen som lurer på noe så er det bare å kontakte meg. Takk for samtalen! Vi ser alle frem til å bedre kjent med deg i framtiden og lykke til i den nye stillingen!
Hvis du har spørsmål eller andre henvendelser til Ingrid Louise kan du nå henne på norway@cisv.org.

10474241_10154456201295177_4949077216835611267_n

Publisert 3. mars 2016, 11:02 · Kategori: Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *