Fremdeles noen ledige plasser på leir

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Fremdeles noen ledige plasser på leir

Var du for sent ute til søknadsfristen 1. desember? Enkelte fylkeslag mangler fremdeles noen delegater til sine delegasjoner. Dersom du er interessert i å delta på et internasjonal program i 2017, ta kontakt med nærmeste fylkeslag og hør om det finnes ledige plasser å søke på.

For mer informasjon om søknadsprosessen, gå hit.

Publisert 11. januar 2017, 23:38 · Kategori: Barneleir, CISV, Fokusområde, Interchange, Menneskerettigheter, Programmer, Seminar Camp, Summer Camp, Village

4 kommentarer

 1. Anna Myrstad Vangsne
  Posted 16. januar 2017 at 21:39 | Permalink

  Hei, vi har ei jente som er 11 år fra Tromsø, som ønsker å delta på barneleir i 2017. Vi synes det er litt vanskelig å finne påmelding for barneleir her på nettsiden. Håper vi kan få litt info om barneleire som det kan være aktuelt å være med på til sommeren.

  mvh Ragnhild Myrstad
  (mamma)

 2. Pia H Lancelot
  Posted 30. januar 2017 at 12:37 | Permalink

  Hei

  Vi har en 11 åring som veldig gjerne vil på leir. Hun står nå på venteliste Oslo/Akershus.
  Storesøster kom nå med på inter change, så hadde vært moro for lillesøster å få oppleve cisv også. Blir det lagt ut noen steder hvis det blir ledig i en delegasjon? Storesøster var også på venteliste (barneleir 2015) men kom med Buskerud til slutt.

  Mvh
  Pia H Lancelot

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *