Søknadsskjemaet for internasjonale leirer 2017

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Søknadsskjemaet for internasjonale leirer 2017

For de som ønsker å søke som delegasjonsleder:
Ønsker du å være delegasjonsleder så kan du finne et eget søknadsskjema her. Du kan også lese mer om hva det vil si å være en delegasjonsleder her.

Du kan lese mer om de ulike programmene her.

Du kan også lære mer om vårt program Barneleir ved å se vår film om 3 11-åringer på leir.

Under finner du all informasjon om hvordan du kan søke på våre programmer. Finner du ikke informasjonen du er på jakt etter? Sjekk vår Spørsmål&Svar side (oppdateres jevnlig).

Hvordan søke på leir
For å søke må du logge deg inn på MinSide med et personlig brukernavn og passord. Når du er logget inn velger du fanen Søk Her som du finner øverst på siden. Her finner du en oversikt over de ulike arrangementene. Velg det arrangementet du ønsker å søke på og deretter trykker du på påmelding. Fyll inn de nødvendige opplysningene og bekreft påmeldingen. Du skal da få en bekreftelse på din påmelding sendt til din e-post.  Om dere skal søke på vegne av sønnen eller datteren din så må dere fortsatt bruke brukernavnet og passordet til sønnen eller datteren din. Man kan ikke søke på vegne av sønn eller datter med foreldrenes brukernavn og passord. Har ikke de mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.

For medlemmer som har betalt medlemskontingenten
Har du betalt medlemskontingenten skal du ha fått et brukernavn og passord tilsendt på e-post. Dette bruker du da til å logge deg inn på MinSide og følger deretter instruksjonene over. Har du betalt, men ikke fått et brukernavn og passord, sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få oversendt dette med en gang.

Kostnader for leir 2017
Pris for å delta på leirer 2017 blir først vedtatt på Representantskapet 2016 i midten av november. Prisene vil nok ligge litt over prisene for 2016, som du kan finne her for å få et inntrykk av prisnivået. Kostandene inkluderer alt på leiren, en effektpakke for deltaker og ledertrening for delegasjonslederen (om man reiser som delegasjon på Barneleir, Step Up eller Interchange), mens reise vil komme i tillegg.

For medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten
Er du medlem, men ikke betalt medlemskontingenten, kan du betale dette inne på MinSide. Alle registrerte medlemmer – betalt eller ikke – skal ha fått tilsendt et brukernavn/passord. Har du ikke fått dette sender du en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi få sendt det til deg. Du kan også betale via nettbank. Ta kontakt så skal vi få sendt faktura. Man må da beregne et par dager før betalingen er registrert. Husk da å betale med KID-nummer.

For nye medlemmer
CISV Norge bestemte på Landsmøtet 2012 at alle som søker må ha betalt medlemskontingenten. Samtidig satte vi ned prisen til 50,- pr person pr år sånn at det ikke ville bli for dyrt. Er du ikke medlem i CISV Norge, men ønsker å søke på leir 2017 må du sende en e-post til norway@cisv.org.

Når innmeldingen er registrert og betaling bekreftet vil du automatisk få tilsendt et brukernavn og passord til den registrerte e-posten. Når det er mottatt kan du logge deg inn på MinSide og følge instruksjonene øverst. Har du problemer med betalingen eller ikke mottatt et brukernavn/passord kan du ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org.   CISV Norge ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig og vil ikke at noen ikke søker fordi de ikke forstår systemet eller har problemer. Opplever du prosessen som vanskelig eller har tekniske problemer så ikke nøl med å ta kontakt med oss i CISV Norge. Du kan nå oss på telefon på 950 28 296 eller på e-post minside@no.cisv.org. Vi vil prioritere alle henvendelser som gjelder søknadsskjemaet.

Husk at søknadsfristen er kl 23:59, 1. desember, 2016!

Publisert 16. september 2016, 15:03 · Kategori: CISV Norge, Programmer

4 kommentarer