Invitasjon til NEO (Nettverk, engasjement og oppfølging) 2018

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Invitasjon til NEO (Nettverk, engasjement og oppfølging) 2018

Her finner du invitasjonen til NEO 2018.

NEO er et obligatorisk seminar for alle som er over 16 og har vært på leir i 2018. Enten det er som
seminarleirdeltager, youthmeetingdeltager over 16 år, IPP-deltager, leder, juniorleder eller stab på barneleir, interchange, seminarleir, step up eller mosaikk-prosjekter.

Du får altså treffe alle andre som har vært på leir eller lignende i 2018. Vi skal bruke helgen til å fordøye CISV opplevelser, dele erfaringer og minner og rett og slett kose oss med andre som har hatt en lignende CISV-opplevelse. Vi vil også evaluere ledertreningen dere fikk før dere reiste ut.

Det er viktig for at vi skal kunne få en tilbakemelding og ha mulighet til å forbedre oss, og vi vil oppfordre dere til å i løpet av leiren tenke gjennom og notere ned om dere følte dere forberedt på opplevelsen eller om det var spesifikke ting dere burde snakka mer om på ledertreningen. Dere vil også få høre litt om CISV og hvilke flere muligheter organisasjonen byr på.

Helgen er gratis for deltagerne – CISV Norge dekker utgiftene, men deltagerne må sende inn reiseregning til fylkes- og lokallagene de tilhører.

 

Invitasjon!

Publisert 26. august 2018, 11:25 · Kategori: Barneleir, Interchange, IPP, Mosaic, Programmer, Seminar Camp, Ukategorisert

2 kommentarer