Bestilling av effekter 2019

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Bestilling av effekter 2019

E

Som tidligere år kan man kjøpe effekter i vår nettbutikk: www.cisv.no/shop

I dette innlegget finner dere litt informasjon om hvordan man går frem for å bestille.

NB! Varer fra 2019-kolleksjonen vil ikke kunne sendes fra kontoret før 5.juni da vi ikke får dem på lager før denne datoen!

Varene

I nettbutikken har vi ulike produkter med egetprodusert design. Her finner man blant annet t-skjorter, hettegensere, termokopper, kortstokker og joggebukser. CISV Norge driver ikke butikk for fortjenestens skyld så prisene er ikke langt over innkjøpspris. Formålet med nettbutikken er å koordinere alle medlemmers effekter for å kunne gi gode priser på  fine effekter med god kvalitet.

OBS! Alle størrelser på klær er normale unisex voksenstørrelser. Bestiller man klær til en 11-åring vil Medium og oppover normalt være for stort.

Effektpakker

Alle som skal delta som deltaker, leder eller JC  på Barneleir,  Step Up, og Interchange vil kunne bestille effektpakken til CISV Norge kostnadsfritt. Dette fordi det er inkludert i deltakeravgiften. En effektpakke inneholder hettegenser, t-skjorte og to ekstra overraskelser.

OBS! Reiser du på Seminarleir, Youth Meeting, IPP eller som stab kan du IKKE bestille effektpakken, men kjøpe noen av effektene separat.

For å bestille effektpakken går man inn i Nettbutikken og velger varen som heter «Effektpakke 2019». Den koster 0,-. Om man ønsker kan man også legge til flere varer i bestillingen. Dette må da betales for.

Når man skal betale setter vi pris på at dere skriver deltakers navn (dette skriver man inn under «Leveringsadresse») da vi dobbelsjekker om bestillingen gjelder en deltaker for Barneleir, Step Up eller Interchange. Etter gjennomført betaling blir man spurt om leveringsmåte. Hvis man ønsker å ikke betale porto kan man velge «Fellesutsending» og velge riktig fylkes- eller lokallag eller «Hentes på Sekretariatet» (som er i Oslo). Det koster da kr 0,- for porto. Ellers må man betale for porto. Velger du fellesutsending vil varene bli levert hos det fylkes- eller lokallaget du har valgt.

Fellesutseningen skjer i starten av juni.

OBS!
Hvis du betaler med kort pass på at du faktisk bekrefter bestillingen ETTER at du har lagt inn alle kortdetaljer og bekreftet disse. Hvis du IKKE mottar en e-post med ordrenummer for din bestilling så har du IKKE bestilt.

Andre effekter

For de som skal være deltakere eller leder på Youth Meeting, Seminarleir, IPP, Mosaikk eller som stab så er ikke effektpakken inkludert i noen deltakeravgift, men man kan selvfølgelig få bestille effekter. Dette gjelder også vanlige medlemmer som ikke skal reise, men ønsker seg våre effekter eller deltakere på Barneleir, Step Up og Interchange som ønsker seg andre varer. Her kan man også velge «Sendes Hjem» og betale porto eller sende med Fellesutsending.

Fellesutsending

I midten av juni vil en kontaktperson i deres fylkes- eller lokallag motta varene til sine medlemmer som er bestilt i tidsrommet d.d. t.o.m. 31.mai. Fylkeslaget og deltakerne/ledere er derfra ansvarlig for å hente sine varer hos kontaktpersonen før avreise til leir.

OBS! For å få sin effektpakke må leder/deltakere ha sendt inn sin bestilling INNEN 31. mai. Etter denne datoen vil ikke effektpakken være til salgs lengre. Da må man forvente å bestille varene til vanlig pris.

Deltakere på vinterleir og sene påmeldinger

For de som skal delta på Barneleir, Step Up og Interchange om vinteren så ber vi dere også om å bestille varene i denne perioden da vi ikke kan holde av effektpakker etter 31.mai. Om man kommer senere med i delegasjonen, ber vi dere om å ta kontakt med sekretariatet (norway@cisv.org).

Egne Leirer i CISV Norge

For de fylkeslag som skal arrangere leirer i Norge og ønsker å selge effekter på leiren sin, så vil dette koordineres etter 15. mai. Det vil si at leirer i Norge ikke trenger å tenke på dette før i mai. Sekretariatet vil ta kontakt med de relevante fylkeslagene i mai.

Mvh. CISV Norge

Publisert 11. april 2019, 17:57 · Kategori: CISV Norge, Ukategorisert

2 kommentarer