Ledige verv i nasjonale komiteer

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Ledige verv i nasjonale komiteer


Våre nasjonale komiteer er på jakt etter nye medlemmer og CISV Norge leter derfor etter engasjerte mennesker som ønsker å gjøre en ekstra innsats for organisasjonen. Komitélederne ble valgt på landsmøtet i april, og nå trenger de komitémedlemmer!

Har du vært leder på leir og ønsker å bidra til ledertreningen i CISV Norge? Eller kanskje du er knakende god på sosiale medier og kan bidra med informasjonsarbeid? Har du et ekstra engasjement for CISV sine leirprogrammer og ønsker å bidra i programkomiteen? Synes du CISV Norge kan bli bedre på å ivareta våre frivillige? Dette og mye mer trenger vi ditt bidrag til å arbeide med i de nasjonale komiteene!

Les arbeidsbeskrivelsen til de ulike komiteene for å finne ut litt mer hva hver komité har som ansvarsområde. Har du spørsmål om en komite, så er det bare å sende en e-post til lederen for komiteen.

Dette er en flott måte å få enda mer CISV i hverdagen, og alle er velkommen til å søke – uansett om man har erfaring med CISV fra før av eller ikke.

Det er ingen aldersgrense for å sitte i nasjonale komiteer.

Søknadsfristen er satt til 31.mai 2019

Søknad sendes til leder av komiteen du ønsker å sitte i (e-postadresser finner du under).

Programkomiteen (4 medlemmer)

Programkomiteen har sammen med programansvarlig i sentralstyret det overordnede ansvaret for programmene; Barneleir, Interchange, Step Up, Seminarleir og Youth Meeting i CISV Norge.

Les mer i arbeidsbeskrivelsen: https://cisv.no/wp-content/uploads/2019/03/RSMV-2019-11-B-Endringsforslag-Arbeidsbeskrivelse-for-programkomiteen.pdf

Søknad og spørsmål sendes til leder av komiteen Sara Sekkingstad (sara.sekkingstad@gmail.com)

Utviklingskomiteen (3 medlemmer)

Utviklingskomiteens hovedansvar er å sørge for at organisasjonens utvikling følger den nasjonale strategien vedtatt av Landsmøtet, og gjenspeiler CISVs verdier, visjon og strategi.

Les mer i arbeidsbeskrivelsen: https://hm.cisv.no/wp-content/uploads/sites/17/2018/10/RSMH-2018-16-C-Arbeidsbeskrivelse-utviklingskomiteen.pdf

Søknad og spørsmål sendes til leder av komiteen Jostein Sydnes (jostein.sydnes@gmail.com)

Ressurskomiteen (leder + 2 medlemmer)

Ressurskomiteen har ansvar for å bistå økonomiansvarlig i sentralstyret, daglig leder og nasjonale komiteer med ressursarbeid i CISV Norge. Dette inkluderer blant annet å søke om finansiering og å jobbe for å ivareta de menneskelige ressursene i organisasjonen.

Les mer i arbeidsbeskrivelsen: https://hm.cisv.no/wp-content/uploads/sites/17/2018/10/RSMH-2018-16-A-Arbeidsbeskrivelse-Ressurskomiteen.pdf

Søknad og spørsmål sendes til leder av komiteen Kristian Kalvå (kkalvaa@gmail.com)

Kommunikasjonskomiteen (3 medlemmer)

Kommunikasjonskomiteen har ansvar for intern og ekstern informasjon og kommunikasjon i CISV Norge.

Les mer i arbeidsbeskrivelsen: https://hm.cisv.no/wp-content/uploads/sites/17/2018/10/RSMH-2018-16-D-Arbeidsbeskrivelse-Kommunikasjonskomiteen.pdf

Søknad og spørsmål sendes til leder av komiteen Bruna Dias (brunad@gmail.com)

Utdanningskomiteen (4 medlemmer)

Utdanningskomiteens hovedansvar er å sørge for at organisasjonens deltakere, ledere og stab har den nødvendige kompetansen for å delta på internasjonale, nasjonale og lokale programmer.

Les mer i arbeidsbeskrivelsen: https://hm.cisv.no/wp-content/uploads/sites/17/2018/10/RSMH-2018-16-B-Arbeidsbeskrivelse-Utdanningskomiteen.pdf

Søknad og spørsmål sendes til leder av komiteen Maren Lindberg (maren.lindberg97@gmail.com)

Pool of Trainers (her trenger vi så mange som mulig!)

Kan du tenke deg å være kursholder for CISV Norge? Registrer deg i Pool of Trainers! Dette er en oversikt utdanningskomiteen bruker når CISV Norge trenger kursholdere til seminarer og kurs for ledere, stab, JCer, Step Up-delegasjoner, nye tillitsvalgte i fylkeslagene og så videre… Send en e-post til education@no.cisv.org og så vil de sende deg en link til et Google-dokument der du kan skrive din kontaktinformasjon og hva slags type kurs du kan tenke deg å holde.

Publisert 29. april 2019, 10:24 · Kategori: CISV, CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *