CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Laster Hendelser

« All Hendelser

Landsmøte

april 13 - april 15

VELKOMMEN TIL JANUARMØTET 2018

Den 13. – 14. januar, 2018 har sentralstyret i CISV Norge gleden av å invitere alle nasjonale komitéledere og komitémedlemmer til Januarmøte. Seminaret er obligatorisk for alle dere.

Januarmøtet er først og fremst tenkt til arbeid internt i komiteene, med mulighet til å samarbeide og diskutere på tvers av komiteer når alle er samlet på ett sted.

Vi skal være i 7. etasje på Frivillighetshuset på Tøyen i Oslo. NB! Årets januarmøte er altså ikke på Fredshuset som tidligere år. Frivillighetshuset ligger i Kolstadgata 1 på Tøyen. Januarmøtet starter lørdag kl 11:00 og avslutter søndag kl. 15:00. Sentralstyret er på plass fra lørdag kl. 09:00, så om noen ønsker å komme tidlig er dere velkomne til det. Vi har program til klokken 15:00 på søndag så vi ber alle om å bestille flybilletter sånn at de rekker å være tilstede hele søndagen også.

Komiteene har selv ansvar for å forberede egne saker til Januarmøtet, og komitéledere må sørge for at medlemmer melder seg på innen fristen.

Program er vedlagt.

Du melder deg på her: https://cisvnorge.wufoo.eu/forms/januarmatet-2018/

For å holde utgiftene nede, ber vi dere om å prøve å ordne overnatting selv. Hvis du trenger hjelp, vil sekretariatet forsøke å ordne senger på Perminalen eller tilsvarende.

Alle komitéledere må sende denne invitasjonen videre til deres komitémedlemmer. Det er viktig at alle komiteene er fulltallige på Januarmøtet. Dersom noen ikke kan delta, ber vi om at dere melder fra om dette til norway@cisv.org så snart som mulig.

Påmelding innen: 22. desember 2017

Det utloves premie til den komiteen som først er fulltallig påmeldt, med transport i orden.

Vi gleder oss til å se dere.

Detaljer

Start:
april 13
Slutt:
april 15

Sted

Sarpsborg
Norway