Nye medlemmer av sekretariatet

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Nye medlemmer av sekretariatet

I august 2013 fikk sekretariatet tre nye personer. Sabine Enko (EVS), Diana Dragieva (EVS) og Eirik B. Minde. Sabine Enko og Diana Dragieva tok over for Tobias Hoffmann og Andrea Barna, som har vært EVS-volontører på sekretariatet frem til august 2013. De skal nå være på CISV-kontoret frem til august 2014 og vil hjelpe til med praktiske ting, informasjonsarbeid i tillegg til egne personlige prosjekter. Eirik Minde er prosjektkoordinator for vårt utvekslingsprosjekt med CISV Colombia og skal i tillegg jobbe med informasjonsarbeid for CISV Norge. Han har kontor på CISV-huset i Bergen og er ansatt i en 40% stilling. Under finner du en liten introduksjon av våre nye sekretariatsmedlemmer. Du kan lese mer om arbeidet til våre to EVS-volontører på deres egen blogg. 

Eirik Breivik Minde

Eirik Breivik Minde har en variert bakgrunn som blant annet musiker, journalist, ungdomsarbeider. De siste seks årene har han jobbet hovedsaklig som musiker i bandet KameleonOrkesteret og med musikk og ungdomsarbeid i ulike kirker i Bergensområdet. Minde har vært med i CISV fra 2000 hvor han har vært med som frivillig på flere barneleirer som stab, leder og leirleder. Fra 2011 har han jobbet med CISV Norge sitt utvekslingsprosjekt med CISV Colombia. Minde spiller piano/orgel, elsker fotball og hans favorittland er, passende nok, Colombia. Eirik har både bodd og jobbet i Colombia før han ble involvert i vårt utvekslingsprosjekt. Idag jobber han som prosjektkoordinator for vårt internasjonalt anerkjente utvekslingsprosjekt, støttet av Fredskorpset i tillegg til at han bistår med informasjonsarbeid for CISV Norge.

noname

Diana Dragieva 

Diana Dragieva er en av CISV Norges to nye EVS-volontører (European Volunteer Service). Diana er ny i CISV, men har bakgrunn som lærer og har i flere år jobbet med barn og ungdom. Hun er 28 år gammel og er fra Bulgaria. Diana snakker både dansk og norsk og har studert engelsk og skandinaviske språk.  Hun elsker å reise og har bodd i Sverige, Danmark og USA tidligere.  På sekretariatet har hun ansvar for nyhetsbrevet, medlemsbladet i tillegg til at hun vil ha et eget personlig prosjekt.

Diana Dragieva

Sabine Enko

Sabine Enko er vår andre EVS-volontør og er fra Østerrike. Sabine er en aktiv CISVer med 14 år som aktiv medlem i CISV Østerrike. Fra 1999 har hun deltatt som stab og deltaker på ulike program. Hun har også vært involvert i juniorarbeidet i CISV Østerrike og sittet i deres Seminarleirs- og Mosaikk-komiteen.  Sabine har en bachelor i Sosialt arbeid og ønsker en karriere innenfor dette feltet. På sekretariatet skal hun jobbe med Mosaikk-komiteen med å koordinere CISV Norge sine Verden-I programmer i tillegg til andre praktiske oppgaver på kontoret. Sabine vil også jobbe med å utarbeide en kokebok for leirer i Norge som kan brukes av leirkomiteer og stab på norske leirer.

Sabine Enko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publisert 3. oktober 2013, 12:36 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *