CISV Norges høydepunkt høsten 2013 – Høstmøtet

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

CISV Norges høydepunkt høsten 2013 – Høstmøtet

25-27 oktober samlet nærmere 110 medlemmer fra CISV Norge seg for å delta på høstens høydepunkt. Høstmøtet er et nasjonalt seminar hvor alle medlemmer kan delta for å bygge kompetanse, bli inspirert og møte gamle og nye CISVere fra hele Norge. I år deltok over 100 personer fra samtlige 14 fylkeslag hvor den yngste deltakeren var 15 mens den eldste var over 60. Denne spredningen viser et utrolig engasjement for CISV i hele landet og blant alle aldersgrupper. I tillegg var det representanter fra CISV Færøyene, CISV Tyskland, CISV Østerrike og CISV Colombia.

I år kunne man delta på ulike workshops som Mosaikk, Risk Management, Foreldretrening, Leir Kick-Off og mye mer.

På Leir Kick-Off deltok de som skulle være stab eller i leirkomité i 2014 på et seminar som gir de ansvarlige for leir den nødvendige kompetansen for å komme i gang med planleggingen. Man får også mulighet til å høre hvordan andre gjør det. I 2014 skal CISV Norge arrangere 12 leirer så 2014 vil være et travelt år for våre fylkeslag.

Risk Management var et annet høydepunkt hvor Siri Torgard fra CISV International Pool of Trainers konkretiserte en del temaer rundt krisehåndtering. Dette var et nytt tilbud fra CISV Norge for å sørge for at fylkeslagene også kjenner til de rutinene som finnes for krisehåndtering i CISV.

I tillegg at vårt Fredskorpsprosjekt Divers hadde workshop om mangfold (neste års tema), hadde også Organisasjonsutviklingskomiteen en bolk om foreldretrening og Mosaikkomiteen hadde en bolk om mangfold og Mosaikk (lokale prosjekter).

På søndagen presenterte flere frivillige sine prosjekter, som vårt IPP Screening Identity, vår nye telefonapplikasjon og boka Bowl of Rights som er laget for å bedre kvaliteten på vår fredsutdanning.

Alt i alt var det en stor suksess, med mye moro og forhåpentligvis reiste de fleste hjem med en bedre forståelse om CISV og ny motivasjon for å jobbe i sine fylkeslag. Under kan du se bilder fra arrangementet.

 

Høstmøte 7

Pål Magnus Gullbekk og Eirin Berge var de ansvarlige for Leir kick-Off

Høstmøte 6

Anne Kristine Giltvedt, Utviklingsansvarlig i Sentralstyret, og Ine Annett Jomaas, CISV Norges president, sammen med Siri Tórgarð (Færøyene), fra International Pool of Trainers (IPT).

Høstmøte 8

Divers-gjengen i full gang med sin workshop om mangfold.

Høstmøte 2

CISV Colombias president Gabriel Cortázar Mora var tilstede for å lære av CISV Norge og deltok i mange aktiviteter.

Høstmøte 3

Mosaikkworkshopene var kreative og idérike.

Høstmøte 1_

Antonia Schröder, Veronica Berg Christiansen og Irene Thorvaldsen tok imot Mosaikkprisen på vegne av CISV Østfold, Oppland og Vestfikd og MØ Juniorleir. Gratulerer!

Publisert 11. november 2013, 20:52 · Kategori: CISV Norge, Høstmøtet

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *