STAS 2015

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

STAS 2015

06-08. februar arrangerte CISV Norge Stabstrening (STAS) for alle norske som skal være stab på leirer i Norge i 2015. Seminaret var arrangert av Utdanningskomiteen er et av mange ledd i forberedelsene til årets leirer i Norge. På STAS blir stabene kjent med hverandre og får startet planleggingen. Her får man også en innføring i emner som ansvarsoppgaver, konfliktløsning, risk management og hva som kreves av en stab og en leirkomité før, under og etter leir. I år deltok nesten 40 personer på stabstreningen som også viser hvor mange leirer CISV Norge arrangerer hvert år. Under ser du et utvalg av bilder fra årets STAS.

DSC_6003 DSC_5999

DSC_6015 DSC_6009

DSC_6008 DSC_6005


 

Publisert 25. mars 2015, 13:22 · Kategori: Fredsutdanning, Ukategorisert

Merker: , ,

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *