Unik mulighet for deg som er 19+!

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Unik mulighet for deg som er 19+!

Er du 19+ og har lyst på en spennende CISV-opplevelse i vinter? Vi har fått én plass på Youth Meeting for 19+ i Europa 27.12.16-03.01.17. Har du hatt lyst til å delta på Youth Meeting, men vært for gammel? Nå har du sjansen!

 

Dette er en enestående mulighet til å oppleve Youth Meeting-programmet som deltager selv om du er over 18 år. Løp og søk! Fyll ut søknadsskjemaet som du finner på http://cisv.no/2015/09/01/soknadsskjemaet-for-2016-er-na-apnet/ innen 25. august. Ta kontakt med Youth Meeting-komiteen (youthmeeting@no.cisv.org) dersom du har spørsmål, både om programmet i seg selv og om destinasjon!

 

IMG_5633_2

Publisert 8. august 2016, 16:41 · Kategori: CISV Norge

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *