NB!

Denne informasjonen kan være utdatert for 2021. Ønsker du å vite mer om det nasjonale programtilbudet i 2021, trykk her! Søknadsskjema for nasjonale leire 2021!

Vær med på å skape en endring!

International People’s Project (IPP) er et program som gir omtrent 25 deltakere fra ulike land mulighet til å engasjere seg i et lokalt prosjekt. Prosjektet blir utviklet i samarbeid med en annen organisasjon og skal skape en positiv endring i lokalsamfunnet.

Som deltaker på et IPP får du mulighet til å lære deg nye ferdigheter og tankemåter, få venner fra hele verden og øke dine kunnskaper omkring temaet du jobber med.

CISV International legger ut oppdatert informasjon om hvor du kan søke på IPP her.

Å delta på en IPP ga meg muligheten til å ta alt det jeg har lært i CISV og bruke det i praksis. Ikke bare diskutere problemer og hvordan de kan løses, men å være med å bidra aktivt til å løse noen også!

Ikke bare får du møte fantastiske mennesker fra lokalsamfunnet der prosjektet finner sted, du blir også kjent med gamle og nye CISVere mellom 19 og 100. Eksempelvis var noen av de jeg ble best kjent med  56 og 74 år.

Til slutt vil jeg påstå at IPP passe for alle, siden du selv kan velge et prosjekt du er engasjert i, og får lov å jobbe med noe du brenner for!

– Anna Aamo, deltaker på IPP i Portugal sommeren 2017