Gjesteinnlegg: Opplev verden med AFS – Bli vertsfamilie!

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Gjesteinnlegg: Opplev verden med AFS – Bli vertsfamilie!

afs bergen

14.august lander 140 spente AFSere på Gardermoen, klare for sine livs eventyr. Hvem får ta med dere på en interkulturell reise? Elevene kommer fra alle 6 kontinenter, fra ulike familier og kulturer. Felles for dem alle er at de venter spent på å komme i gang med et interkulturelt skoleår. Og venter nysgjerrig på få vite hvem de skal oppleve årets første snøfall, norsk jul og andre spennende høytider med. Kanskje er det dere? Hvem som helst kan bli vertsfamilie, uavhengig av sammensetningen i familien. Også enslige, homole par eller mennesker med voksne barn kan være vertsforeldre. Vi ønsker at våre verts-familier skal speile mangfoldet i Norge!

Ved å ta imot en utvekslingselev, får man oppleve en fremmed kultur, samtidig som man gjenoppdager seg selv og sin egen kultur. Gjennom et år fylt av reeksjon og opplevelser i hverdagen skapes minner og lærerik kunnskap for alle familiemedlemmer. Samtidig er mulighetene store for at dere får et nytt familiemedlem, med bånd som varer livet ut.

Les mer her: http://www.afs.no/bli-vertsfamilie/

Basic CMYK

 

Publisert 4. juni 2015, 15:05 · Kategori: Gjesteinnlegg, Ukategorisert

Merker:

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *