Søknadsskjema for 2019

CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Søknadsskjema for 2019

Så GØY at du har lyst til å søke på CISV sine programmer for 2019! Dette innlegget inneholder alt av informasjon man behøver for å søke, så vi ber deg leste nøye igjennom det.

 

For deg som ønsker å søke som delegasjonsleder:
Ønsker du å være delegasjonsleder så kan du finne et eget søknadsskjema her.
Du kan også lese mer om hva det vil si å være en delegasjonsleder her.

 

Du kan lese mer om de ulike programmene her.

Du kan også lære mer om vårt program Barneleir ved å se vår film om 3 11-åringer på leir.

 

Under finner du all informasjon om hvordan du kan søke på våre programmer.

Finner du ikke informasjonen du er på jakt etter? Sjekk vår Spørsmål&Svar side (oppdateres jevnlig).

Har du spørsmål du ikke finner svar på der kan du kontakte ditt fylkes- eller lokallag. Du finner kontaktinformasjon her.

 

Hvis du ikke er medlem ennå, men ønsker å søke på 2019 programmene, se helt nederst på denne siden.

 

Søknadsfristen var 1.desember klokken 23:59,

men det er fortsatt mulig å søke.

De som har søkt før fristen vil selvfølgelig bli prioritert, men det er fortsatt en god del lag som har ledige plasser på leir. 

 

Hvordan søke på leir?

For å søke går du inn via vår ProgramPortal. For å se hvilke program du kan delta på så fyller du inn din alder. For å få tilgang til søknadsskjema må du logge inn med ditt personlige brukernavn og passord. Du søker ved å fylle ut søknadskjemaet for det aktuelle programmet du søker på. Vær nøye når du leser igjennom søknaden din på slutten for å se at all informasjon du har fylt ut er korrekt. Trykk så «Send søknad».  Du skal da få en bekreftelse på din påmelding sendt til din e-post, dette kan ta et par minutter.  Om du skal søke på vegne av sønnen eller datteren din så må dere fortsatt bruke brukernavnet og passordet til sønnen eller datteren din. Man kan ikke søke på vegne av sønn eller datter med foreldrenes brukernavn og passord. Har ikke de mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med oss på medlem.admin@no.cisv.org

Er du ikke medlem i CISV Norge kan du bli det her: Bli Medlem

 

Hvis du medler inn ett nytt medlem så kan det ta litt tid før brukeren blir registrert i systemet og dermed også litt tid før du kan søke. Vent et par timer, eller en dag og prøv igjen. Hvis det fortatt ikke går så ta kontakt med oss.

 

Hvis du prøver å søke, men får beskjed om at du ikke har korrekt alder så kan det være at fødselsdatoen din er feil i systemet. Logg inn på www.cisv.no/minside og sjekk fødselsdatoen din og evt oppdater den der så kan du prøve igjen. Hvis det ikke fungerer så send en e-post til minside@no.cisv.org så skal vi hjelpe deg så fort vi kan.

 

For medlemmer som har betalt medlemskontingenten

Har du betalt medlemskontingenten skal du ha fått et brukernavn og passord tilsendt på e-post fra oss. Brukernavnet ditt vil være e-post adressen du er registrert med i vårt medlemsregister. Har du betalt, men ikke fått et brukernavn og passord, sender du en e-post til medlem.admin@no.cisv.org så skal vi få oversendt dette så raskt som mulig.

 

Kostnader for leir 2019

Kostnad for å delta på leir kan deles inn i tre deler:

Nasjonal avgift

Reisekostnader

Kostnader for lokal trening

Den nasjonale avgiften for deltagelse på leirer 2019 blir først vedtatt på Representantskapet 2018 i midten av november. Avgiftene vil nok være omtrent like avgiftene for 2018, som du kan finne her for å få et inntrykk av nivået. Kostnadene inkluderer alt på leiren, en effektpakke for deltaker og ledertrening for delegasjonslederen (om man reiser som delegasjon på Barneleir, Step Up eller Interchange) og delegattrening (Step Up, enkelte Youth Meeting og Seminarleir).

Det er viktig at man merker seg: lokal trening og reise vil komme i tillegg til de nasjonale avgiftene.

Ta kontakt med ditt fylkes- eller lokallag for å høre om de har fastpris og kostnader for lokal ledertrening.

 

For medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten

Er du medlem, men ikke betalt medlemskontingenten, kan du finne din ubetalte faktura inne på MinSide. ALLE har en kopi av sin faktura inne på MinSide under Fakturaoversikt. Der må du se om fakturaen har Status «Betalt» eller «Ubetalt».

Alle registrerte medlemmer – betalt eller ikke – skal ha fått tilsendt et brukernavn/passord. Har du ikke fått dette sender du en e-post til medlem.admin@no.cisv.org, så skal vi få sendt det til deg.  Man må da beregne et par dager før betalingen er registrert i nettbanken, og husk å betale med korrekt KID-nummer, ellers vil ikke betalingen bli registrert.

Vi opplyser om at for å rekke å få registrert betalingen slik at du kan søke før søknadsfristen 1.desember går ut, må du betale kontingenten din i nettbanken FØR kl. 13:00 TORSDAG 29.11.18

 

For nye medlemmer

CISV Norge bestemte på Landsmøtet 2012 at alle som søker må ha betalt medlemskontingenten. Samtidig satte vi ned prisen til 50,- pr person pr år sånn at det ikke ville bli for dyrt. Er du ikke medlem i CISV Norge, men ønsker å søke på leir 2019 må du melde deg inn her:
Bli Medlem

 

NB! Systemet tillater ikke at man registrerer noen på en e-postadresse som allerede er i bruk. Årsaken til dette er at e-posten brukes som brukernavn. De som registreres må derfor ha en unik e-post, slik at alle også da har unike brukernavn.

 

Hvis du skal hjelpe barnet ditt å søke og de ikke har en egen e-post så anbefaler vi at dere oppretter en gmail konto og legger inn innstillinger der om at denne kontoen videresender all info den mottar til din e-post.

 

Hvis du velger å betale med kort når du melder deg inn vil betalingen bli registrert med en gang. Velger du faktura eller AvtaleGiro så vil det ta lengre tid før du får registrert din betaling.

 

Når innmeldingen er registrert og betaling bekreftet vil du automatisk få tilsendt et brukernavn og passord til den registrerte e-posten. Når det er mottatt kan du logge deg inn på MinSide og på ProgramPortalen og følge instruksjonene øverst i dette innlegget for å søke. Har du problemer med betalingen, eller ikke mottatt et brukernavn/passord kan du ta kontakt med oss på minside@no.cisv.org. CISV Norge ønsker at denne prosessen skal være så enkel som mulig og vil ikke at noen ikke søker fordi de ikke forstår systemet eller har problemer. Opplever du prosessen som vanskelig eller har tekniske problemer så ikke nøl med å ta kontakt med oss i CISV Norge. Du kan nå oss på telefon på 950 28 296 eller på e-post minside@no.cisv.org. Vi vil prioritere alle henvendelser som gjelder søknadsskjemaet.

 

Husk at søknadsfristen er kl 23:59, 1. desember, 2018!

Publisert 2. oktober 2018, 13:27 · Kategori: CISV Norge, Programmer, Slider, Ukategorisert

En kommentar